2777
2789
عنوان

برای کنکوری های عزیزم💚

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست

مرسی با اینکه سال دومیه که کنکور دارم حس میکردم تو همون نقطه پارسالم با اینکه امسال برخلاف سال گذشته واقعا درس خوندم ولی نیاز داشتم قبل کنکور این رو از کسی با شرایط شما بشنوم 

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشکی شهرای دور فکر کنم میاوردیقبلش صفر بودی یا خوندی جمع بندی نکردی؟البته ببخشید سوالام زیاد شد🫠

اره 

پزشکی آزاد و تعهدی شهر خودمم میشد

ولی خب ترجیح خودم همین بود

صفر نبودم،عالی هم نبودم

ولی اینکه خونده باشم فقط جمع بندی نکرده باشم نه اینطور نبود

کلی از مباحثو حذف کردم 

مرسی با اینکه سال دومیه که کنکور دارم حس میکردم تو همون نقطه پارسالم با اینکه امسال برخلاف سال گذشته ...

خب دیگه خیلی اوکی تره برات،هم تایمت آزاده هم پیش زمینه داری

توکلت به خدا باشه و ادامه بده همین

اره پزشکی آزاد و تعهدی شهر خودمم میشدولی خب ترجیح خودم همین بودصفر نبودم،عالی هم نبودمولی اینکه خوند ...

شیمی رو چطوری خوندی ؟

نمیدونم چطور تو این زمان باقی مونده بخونمش

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
سلامم زمان نهایی ها هنوز کنکوری هم میخوندی؟؟میشه بگی فیزیک چه مباحثی و خوندی برا کنکور؟استرس نهایی ه ...

سلام عزیزم

اره یادمه فرجه امتحان های سبک یکمی هم کنکوری میخوندم

یا دیگه اختصاصی هامو میخوندم چند تا تست جمع‌بندی هم میزدم واسشون

اصلا نهایتا خوندن نهایی ها به درد کنکورت هم میخوره

فیزیک دما گرما،انرژی جنبشی،مغناطیس،الکتریسیته ساکن و دوازدهم به غیر از فصل یکشو خوندم

سلامممیگم میشه بگی برا ریاضی فیزیک به جز کتاب چه سوالایی و حل کردی؟کلا نمونه سوال از چی حل میکردی؟سل ...

سلام قشنگم

به غیر از کتاب فقط دوره های نهایی مختلف رو با نحوه پاسخشون چک کردم

سلامت بهداشت و متن کتاب هم نرسیدم تموم کنم😂