2777
2789
عنوان

خانومای مومن و مذهبی یه لحظه بیاین

566 بازدید | 62 پست

هستین؟میخواستم یه چیزی ازتون بپرسم🥲😢

به قول #گلزار  احمقققق     من عقده ایم کثافت!؟😂 ‌    ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ من عاشق تو بودم زبون نفهم!😔😂   ‌ ‌ حیف احساسی که من به تو داشتم🤡 آشغاااال🤗💦    ‌ ‌من دیگه تو این خونه نمیمونم🏃🏻‍♂️🩴احمققققققق🤣🔪          اد شیرن مارو ببخش😂🙏🏻     ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌#ماشین_فقط_سمند_صورن😁🙃               آخ علی گرایلیمه شما مرو نشناسنی😛🙅🏻‍♂ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ چشام باریدن تورو تار دیدن باهام بازی کرررررد🥲‌🤨 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌حسم بت زیاده #می‌تو_بیبی😂     ‌پز نیست سبک زندگیمه😂🛍👜 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌خدا ینی به خود آ بی‌نظیره بی نظیر خدایا شکرتتتت🥻💃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌"خلاصه اکسپلورم در چند هفته ی اخیرررر" ‌ ‌ ‌ ‌ ‌خداوکیلی اگه همشو خوندیو بلد بودی بهم بگو همو پیدا کنیم🙃🫂            پاترهدم👓⚡اهل کتاب و رمان هستم تقریبا درباره حیوانات هم اطلاعات دارم‌ درباره ی قورباغه و مارمولک هم بپرسید جواب میدم😂 ‌ ‌ ‌ ‌و دنبال کسیم که تجربه داشته باشه تا یسری سوالا ازش بپرسم🙂(درباره ی حیوون خونگی) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ مرسی که تا اینجا  خوندین بی‌زحمت یه صلواتم برام بفرستید تا توی امتحاناتم موفق باشمممم مرسی🥰😍💃🏻♥️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از اون فیلما دیدم و خود/ارضایی کردم

بعد توبه کردم و غسل جنابت و توبه کردم

حالا هم دارم نماز خوندن و دوباره شروع کنم

برای نماز،بعد از اون غسل ها پاک هستم دیگه؟

به قول #گلزار  احمقققق     من عقده ایم کثافت!؟😂 ‌    ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ من عاشق تو بودم زبون نفهم!😔😂   ‌ ‌ حیف احساسی که من به تو داشتم🤡 آشغاااال🤗💦    ‌ ‌من دیگه تو این خونه نمیمونم🏃🏻‍♂️🩴احمققققققق🤣🔪          اد شیرن مارو ببخش😂🙏🏻     ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌#ماشین_فقط_سمند_صورن😁🙃               آخ علی گرایلیمه شما مرو نشناسنی😛🙅🏻‍♂ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ چشام باریدن تورو تار دیدن باهام بازی کرررررد🥲‌🤨 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌حسم بت زیاده #می‌تو_بیبی😂     ‌پز نیست سبک زندگیمه😂🛍👜 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌خدا ینی به خود آ بی‌نظیره بی نظیر خدایا شکرتتتت🥻💃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌"خلاصه اکسپلورم در چند هفته ی اخیرررر" ‌ ‌ ‌ ‌ ‌خداوکیلی اگه همشو خوندیو بلد بودی بهم بگو همو پیدا کنیم🙃🫂            پاترهدم👓⚡اهل کتاب و رمان هستم تقریبا درباره حیوانات هم اطلاعات دارم‌ درباره ی قورباغه و مارمولک هم بپرسید جواب میدم😂 ‌ ‌ ‌ ‌و دنبال کسیم که تجربه داشته باشه تا یسری سوالا ازش بپرسم🙂(درباره ی حیوون خونگی) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ مرسی که تا اینجا  خوندین بی‌زحمت یه صلواتم برام بفرستید تا توی امتحاناتم موفق باشمممم مرسی🥰😍💃🏻♥️

بیشتر ببینید
من از اون فیلما دیدم و خود/ارضایی کردمبعد توبه کردم و غسل جنابت و توبه کردمحالا هم دارم نماز خوندن و ...

توبه کردی ان شاالله که قبوله

غسل به گردنت بود که انجام دادی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

منظور از توبه یعنی اینکه عهد کردم دیگه سمت اون فیلما و کارا نرم....کافیه؟به همراه غسل

بیشتر ببینید