2777
2789
عنوان

خانومای مومن و مذهبی یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 64 پست
روز دهم باید غسل حیض بشه دیگه؟یا روز اتمام پریودی همون ۷ روزه

نه عزیزم ببین محاسبه ی ایام حیض فرق داره باید احکلمو بخونی از گوگل مثلا از اذان صبح تا مغرب بشی ازاون ساعتی که شدی حساب کن تا. ده روز مثلا امروز ساعت نه صبح شدی فردا نه صبح یک روز حساب میشه ولی اگه اذان مغرب تا اذان صبح شدی همون یک روز یک روزه پریودی میشه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعده ده روز حیض گذاشتی دیگه نیاز نیس غسل چون لک‌ بینی غسل نداره

خب من دیدم لکه بینی دارم اصلا بعد هفت روز غسل نکردم

اصلا میشه اسم دوتا رو بیارم غسل کنم

این ماه اینطور شدم گیجم والا

خب من دیدم لکه بینی دارم اصلا بعد هفت روز غسل نکردماصلا میشه اسم دوتا رو بیارم غسل کنماین ماه اینطور ...

نفسم ببخشید من جواب میدم لکه بینی غسل داره حالا یا کثیره یا قلیله یا متوسطه خب شما بعد پریودت غسل نکردی دوتا نیت کن یه غسل انجام بده 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

خدا لعنت کنه شیطان رو عزیزم هرموقع خاستی وسوسه شیطان بشی فقط کافیه نام خدارو صدا کنی و سعی کن تنها نباشی انشالله ک هرچه زودتر ازدواج کنی 😘

صبر کنم که چه شود، حل شود،دگر ذوقی ندارم💔

نفسم ببخشید من جواب میدم لکه بینی غسل داره حالا یا کثیره یا قلیله یا متوسطه خب شما بعد پریودت غسل نک ...

گلم میشه توضیح بدی یعنی چی لک بینی غسل داره مگ همون حیض نمیشه؟

سلام من مومن نیستم ولی یه چیزی رو میدونم اگر اینبار جلوشو محکم گرفتی که الهی شکر

اگر نگرفتی به شدت الوده میشی 

از خدا از ائمه از هر ریسمان معنوی که بلدی خودتو محکم کن دیگه تااخر عمرت سمت این چیزا نری به شدت اعتیاد اوره و هر بار حالت بدتر از دفعه قبله و ترک کردنش سخت و سخت تر میشه 

بخودت قول بده دیگه هیچوقت سمتش نری حتی اگر درحال مرگ باشی 

نفسم ببخشید من جواب میدم لکه بینی غسل داره حالا یا کثیره یا قلیله یا متوسطه خب شما بعد پریودت غسل نک ...

خانمی کردی جواب دادی این چه حرفیه

حتما انجام میدم

قربون محبتت ممنون که وقت گذاشتی 

گلم میشه توضیح بدی یعنی چی لک بینی غسل داره مگ همون حیض نمیشه؟

نه قشنگم...ببین ما توی مسئله ی پریود گاهی دوتا غسل بهمون واجب میشه غسل حیض بعدش استحاضه...

غسل حیض تا ده روز هستش..

غسل استحاضه که گاهی بصورت لکه بینی هستش از ده روز بیشتر رو میگن استحاضه. حالا استحاضه چن نوع داریم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
سلام من مومن نیستم ولی یه چیزی رو میدونم اگر اینبار جلوشو محکم گرفتی که الهی شکراگر نگرفتی به شدت ال ...

بله مرسی

به قول #گلزار  احمقققق     من عقده ایم کثافت!؟😂 ‌    ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ من عاشق تو بودم زبون نفهم!😔😂   ‌ ‌ حیف احساسی که من به تو داشتم🤡 آشغاااال🤗💦    ‌ ‌من دیگه تو این خونه نمیمونم🏃🏻‍♂️🩴احمققققققق🤣🔪          اد شیرن مارو ببخش😂🙏🏻     ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌#ماشین_فقط_سمند_صورن😁🙃               آخ علی گرایلیمه شما مرو نشناسنی😛🙅🏻‍♂ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ چشام باریدن تورو تار دیدن باهام بازی کرررررد🥲‌🤨 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌حسم بت زیاده #می‌تو_بیبی😂     ‌پز نیست سبک زندگیمه😂🛍👜 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌خدا ینی به خود آ بی‌نظیره بی نظیر خدایا شکرتتتت🥻💃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌"خلاصه اکسپلورم در چند هفته ی اخیرررر" ‌ ‌ ‌ ‌ ‌خداوکیلی اگه همشو خوندیو بلد بودی بهم بگو همو پیدا کنیم🙃🫂            پاترهدم👓⚡اهل کتاب و رمان هستم تقریبا درباره حیوانات هم اطلاعات دارم‌ درباره ی قورباغه و مارمولک هم بپرسید جواب میدم😂 ‌ ‌ ‌ ‌و دنبال کسیم که تجربه داشته باشه تا یسری سوالا ازش بپرسم🙂(درباره ی حیوون خونگی) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ مرسی که تا اینجا  خوندین بی‌زحمت یه صلواتم برام بفرستید تا توی امتحاناتم موفق باشمممم مرسی🥰😍💃🏻♥️

بیشتر ببینید
نه قشنگم...ببین ما توی مسئله ی پریود گاهی دوتا غسل بهمون واجب میشه غسل حیض بعدش استحاضه...غسل حیض تا ...

درست عزیزم‌ مرسی ک گفتی

درست عزیزم‌ مرسی ک گفتی

خواهش میکنم. غسل استحاضه گاهی مراجع میگن البته بستگی به مرجع تقلیدت داره ..

استحاضه ی کثیره 

استحاضه ی متوسطه 

استحاضه ی قلیله 

دیگه بستگی به نظر مرجع تقلیدت داره که احکام این سه نوع وگاهی بعضا دونوع گفتن چیه 

اللهم عجل الولیک الفرج💚