2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال حاضر Samsung Galaxy A16 به طور رسمی معرفی و عرضه نشده. بنابراین، مقایسه دقیقی بین این مدل و A15 و A25 نمیشه کرد 

با این حال، با توجه به اطلاعات و شایعات موجود، میشه یک مقایسه کلی بین Samsung Galaxy A15 و Samsung Galaxy A25 کنیم :

Samsung Galaxy A15:

* صفحه نمایش: 6.5 اینچی Super AMOLED با نرخ نوسازی 90 هرتز و روشنایی 800 نیت.

* پردازنده: بسته به منطقه، MediaTek Dimensity 6100+ (6 نانومتری) یا Helio G99.

* رم: 4 گیگابایت (در برخی نسخه‌ها 6 یا 8 گیگابایت نیز موجود است).

* دوربین اصلی: 50 مگاپیکسل.

* باتری: 5000 میلی‌آمپر ساعت با شارژ سریع 25 واتی.

* مزایا: قیمت مقرون به صرفه، صفحه نمایش AMOLED خوب، عمر باتری مناسب.

* معایب: عملکرد متوسط، نرخ نوسازی پایین‌تر صفحه نمایش نسبت به A25، عدم وجود OIS در دوربین اصلی.

Samsung Galaxy A25:

* صفحه نمایش: 6.5 اینچی Super AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز و روشنایی 1000 نیت.

* پردازنده: Exynos 1280 (5 نانومتری).

* رم: 6 گیگابایت (در برخی نسخه‌ها 8 گیگابایت نیز موجود است).

* دوربین اصلی: 50 مگاپیکسل با OIS (لرزشگیر اپتیکال تصویر).

* باتری: 5000 میلی‌آمپر ساعت با شارژ سریع 25 واتی.

* مزایا: عملکرد بهتر پردازنده، صفحه نمایش روشن‌تر و روان‌تر (120 هرتز)، وجود OIS در دوربین اصلی برای عکس‌های واضح‌تر و فیلمبرداری پایدارتر، صدای استریو.

* معایب: قیمت بالاتر نسبت به A15.

* اگر بودجه محدودی داری و استفاده‌های پایه‌ای از گوشی داری Samsung Galaxy A15 می‌تونه گزینه مناسبی باشه.

* اگر به دنبال عملکرد بهتر، صفحه نمایش روان‌تر و روشن‌تر، دوربین با لرزشگیر اپتیکال و صدای استریو هستی ارزش داره که هزینه بیشتری برای Samsung Galaxy A25 بدی

500 هزار هدیه با کد معرف 14gd76 از کانکت یار