2777
2789
عنوان

بدی هایی که از خانواده شوهر دیدین❓خودم ک فراوان

| مشاهده متن کامل بحث + 3407 بازدید | 131 پست
بهضی حرفا اصلا حرف ادما نیس حرف شیطانه اون ادای ساده لوج مثل شوخرا هم گول شیطان رو میخورن زندگیر ب ...

نه اصلا ساده لوح نيستن، بخصوص شوهرم، به سمتي غش ميكنه كه به نفعشه، حتما به صرفش بوده باور كنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی خیلی به اضافه شوهر بچه ننه و خواهر ذلیل. بددل و دست به زن و جوشی و رفیق باز.

مصیبت😢😢😢خدادلعنتشون کنه سر دختراشون بیاد ایشالله

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

من ک خداروشکر ندیدم 

اونا با من مثل دخترشون رفتار میکنن ( چون دختر ندارن)

منم با اونا مثل خانواده خودم رفتار میکنم.

و دوتا برادر شوهر و یدونه جاری دارم که خیلی دوسم دارن و برام کم نمیزارن 

چون از شهر دور اومدم هوامو زیاد دارن❤️

🦋💍🤍

من روی حق الناس خیلی حساسم یعنی حتی شوهرم ازباغ باباش چیزی بیاره میگم شاید از ته دل راضی نباشه نمیخو ...

میدونی احساس میکنم از شدت حسادت و تنگ نظری به عروس انقدر یهو هیولا و ظالم میشن قلبشون پر از طلبکاری و کینع از عروسه خاکبر سرش

ولی من از خدامه مادرشوهرم همچین تهمت دروغی بهم بزنه جلو شوهرم تا ابد از چشم شوهرم بیفته و شوهرم دیگ هیجوقت بعش اعتماد نمیکنه و طرفشو نمیگیره پس به نفعت شده

منم خيلي صبر كردم، ولي يهو به يك نقطه اي ميرسي كه ميبيني ديگه نميتوني و نميخايآرزوي آرامش دارم برات

منم رسیدم به اون نقطه

منتها من یه بی عرضم 

گفتن خونه داریم ک نداشتن

پسرشونو گفتن درصدی کار میکنه تو غرفه پروتئین که نداشت این شغلو

گفتن باهاش را میایم چون بچه س هنوز(۱۶سالم بود)که دیوونم کردن 

تودعوا مادرشوهرم قرآنو زد زمین گفت به این قران تو مقصری(درحالی ک خواهرشوهرم میخواست منو خفه کنه تو دعوا)بازم بگم یا بسه؟

من ک خداروشکر ندیدم اونا با من مثل دخترشون رفتار میکنن ( چون دختر ندارن)منم با اونا مثل خانواده خودم ...

چه عالی و باشعور

دو طرفو میگما

انشالله همیشه خوب و خوش باشید 😍