2777
2789
عنوان

بدی هایی که از خانواده شوهر دیدین❓خودم ک فراوان

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 131 پست
میتونی به من راهنمایی بدی مادرشوهر منم خیلی ادیت میکنه انه قطع رابطه کنم بعدن اگه مردن رفتارشون با م ...

منمداز ترس همین قضیه نمیتونم قطع کنم ک وقتی مردن با چه رویی برم

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

ولی خداوکیلی، الحق و الانصاف، خونواده های خودمونم زیاد مارو چزوندن اما چون خونواده خودمونن نادیده میگیریم

من مجردی به حدی بابام شکنجه ام میکرد که آرزو مرگشو داشتم. البته خدا ببخشه ولی خیلی زجرم میداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک:ستاد مبارزه با خانواده شوهر🤣منم از خانواده دوس پسرم متنفرم هنوز عروسشون نشدم مامانش خیلی دخال ...

بخدادهمچین ستادی لازمه،مادرامون مادربزرگامون زیر سلطه و ظلم شوهر و خانوادش له شدن مریض شدن ما نباید اینجور باشیم باید جمشون کنیم 

بعدشم از الان اینجوریه کارت زاره مثل من

متاسفم...باهاشون یه جایی یا جدا؟شوهرت چجوریه؟

نه جدام شوهرم جوابشو میده ولی بازم فایده نداره پوست کلفته گاهی هم دعوامون میفته با شوهرم بخاطرش ولی درکل خییییلی هم رو نمیده اما اصلااااااا نمیفهمه البته الان بعد ۱۳سال واینکه عروس جدید گرفته و خودش میگه وای چقد عروس بزرگم خوب بود یکمی بهترشده اما هنوزم روانی میشم از دست خیلی کاراش من احساس میکنم عقلش مشکل داره

خداردشکر،همیشه خوب و خوش باشید الهی😍کاش بقیه هم از خانواده شوهر شما یاد بگیرن

قربونت بشم

بهترینا سهم زندگیت♥️🫂

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

من بعد از ١٥ سال زندگي و الانم طلاق به اين نتيجه رسيدم تا وقتي مرد خودش نخاد، هيچ خونواده شوهري نميت ...

بهضی حرفا اصلا حرف ادما نیس حرف شیطانه 

اون ادای ساده لوج مثل شوخرا هم گول شیطان رو میخورن  زندگیر  بهم میریزن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
من بعد از ١٥ سال زندگي و الانم طلاق به اين نتيجه رسيدم تا وقتي مرد خودش نخاد، هيچ خونواده شوهري نميت ...

دقیقا موافقم،خیلی غمگینه که اینجور مردهای ساده بچه ننه و دهن بین و بی عرضه زیادن و اکثرشونم تا اخر عمر درست نمیشن یا دم اخری درست میشن ک به درد عمشون میخوره،

بابت زندگی شمام متاسفم،فکر نکنی فقط شرایط توعه ها،من وقیقا لنگه خودتم،منتها من از طلاق وحشت دارم🥲

من ک این همه بدبختم از بس ک نفرین اه پشت عروس میکشن اگه شب روز بهشون میدادم میخوردن میشدم عروس خوبه، ...

میفهمم چی میگی😢خدا اینجور ادمارو لعنت کنه انشالله مشکلت حل شه منم شرایطتم مشابه

اره کلا احساس مالکیت دارن نسبت به همه چی فقطم برای عروس اینجوریه نه دخترای خودشون من که واقعا خستم د ...

حق با خانوادته اگر چندبار سلیته بازی دربیاری جم و جور میشن

و اینکه اخلاقت کلا خشک باشه از این عروسا ک همیشه اخمو و ناراضین وگرنه سوارت میشن

باورتدمیشهمندخر در اختیار بودم بیچارم کردن کم موندم خودکشی کنم از دستشون

ولی از وقتی مسیرنو عوض کردم هم حال من بهتره هم اونا میسوزن و نمیتونن دخالت کنن

اوووووووووف من میتونم قد یه شاهنامه بنویسم برات .فکر کنم آنقدر تو این سایت تعریف کردم ک همه منو میشن ...

چه پول پرست و خسیس.

چرا عزیزم مشکلاتت خیلی بزرگه ولی ازین بدتر یا مثلشم،مثلا ک من سر هیچ و پوچ تهمتی از مادرشوهرم خوردم ک باید سرش خون مینداختم،ولی منتظرم دیگ ظلماشونو بی جواب نمیزارم

شما برا شوهرت میخوای چیکار کنی دربیاد بدهیش چقدره

من روی حق الناس خیلی حساسم یعنی حتی شوهرم ازباغ باباش چیزی بیاره میگم شاید از ته دل راضی نباشه نمیخورم همه ی اطرافیانمم میدونن که اینطوریم..شوهرم قشنگ میشناسدم همیشه رو همچین چیزایی که یوقت مال حروم نیاد تو زندگیمون گیر میدم میخواستم یه شغل بزنم از ترس اینکه یوقت ناخواسته حق و ناحق گردنم نیفته نکردم شوهرم عاصیه از دستم.....حالا چن سال پیش مادرشوهرم یدفعه پرید بهم دعوا کرد باهام بعد نمیدونست که چی بگه که سرچی دعوامون شد جلو خودم به همه گف خودم شنیدم به پسرم گف برو پول و طلا و هرچی مامانت داره برا من بدزد بیار یعنی اینقد شکستم که خدا میدونه شوهرم بهش گفت خاک بر سرت تو دیوانه ای...نمیدونم واقعا جواب کاراشو میبینه یعنی میشه

دقیقا موافقم،خیلی غمگینه که اینجور مردهای ساده بچه ننه و دهن بین و بی عرضه زیادن و اکثرشونم تا اخر ع ...

منم خيلي صبر كردم، ولي يهو به يك نقطه اي ميرسي كه ميبيني ديگه نميتوني و نميخاي

آرزوي آرامش دارم برات 

ولی خداوکیلی، الحق و الانصاف، خونواده های خودمونم زیاد مارو چزوندن اما چون خونواده خودمونن نادیده می ...

درست میگی عزیزم متاسفم بابت این شرایطت ولی باز اونی ک زحمتتو کشیده زور بگه برینه بهت بهتره تا اونی ک هیج کاری برات نکرده جز آتیش انداختن تو زندگی،منم همین شرایطمو خونه بابام داشتم ولی وقتی شوهر کردم فهمیدم ظالم واقعی خانوادم نبودن،الانم مثل کوه پشتمن بابام گفته بخوان بلایی سر تو یا زندگیت بیارن من سکوت نمیکنم