2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من جزو اون درصد کمیم که واقعا طرفو قضاوت نمیکنم متاسفانه آدم شبیه خودم پیدا نمیکنم

منم همینم می‌دونم چی میگی 

ولی ب عنوان کسی ک همیشه صدشو گذاشته برای بقیه و همیشه چوب مهربونی و خوب بودنشو خورده خیلی خواهرانه بهت میگم فایده نداره 🙂

اره سیسی

بهرحال کسی اینجا منو نمی‌شناسه پس دیگه هر چی هست میگم  اگه دوس نداری نخون چون قراره زیاد باشه من همیشه اینطوریم که فلان اتفاق افتاد خب که چی ولی اونقدری که برای من مهمه برای هیچ کسه دیگه ای مهم نیست اینکه من نمی رم سر خاک مامانم دلیلش این نیست که ناراحت نیستم اهمیت نمیدم بی احساسم فقط نمیخوام اینو موضوع رو قبول کنم می‌خوام بقیه فرض کنن من اونقدر قویم و نسبت به موضوعات بی تفاوتی که نمیتونن یا چیزی تحت تاثیرم قرار بدن اگه یه چیز کوچکی بهم بگن ممکنه بزنم زیر گریه ولی من بیجنبه نیستم انتظار شنیدن اون حرفو از اون آدم نداشتم می‌دونی ؟ مشکل اعتماد دارم اگه زیاد به رفیقام پیام نمیدم اگه زنگ نمی‌زنم اگه با همکلاسیام حرف نمی‌زنم دلیلش این نیست که مغرورم میترسم نمیخوام مزاحم باشم نمیتونم اعتماد کنم که پشت سرم نکن دختره چقدر خودشو میچسبونه به بقیه من حتی به صمیمی ترین رفیقم نمیتونم نزدیک بشم اگه فقط تو تنهایی میمونم کتاب میخونم فیلم میبینم نمیخوام بگم که فرق دارم یا اره من کتاب میخونم من درونگرام نه من ازشون اونقدر لذت نمی‌برم اگه به کوچیکترین چیزا وابسته میشم چون اونقدرا چیز ارزشمند تو زندگیم ندارم اگه کلی شخصیت فیک برای خودم می‌سازم چون از خودم خوشم نمیاد اگه در مورد اتفاقات زندگیم دروغ میگم یا پنهانشون میکنم فقط دارم چیزای رو میگم که دوسش داشتم واقعیت داشته باشن اگه یه ساعت می‌شینم با آهنگای مختلف سناریو فیک می‌سازم چون از هیچیه این دنیا و ادماش رفتارشون منطقشون خوشم نمیاد من تو حاشیه میمونم تا نکن دنبال جلب توجهم ولی اگه به کسی زل میزنم نمیخوام بترسونمش فقط ناخودآگاه حس میکنم چقدر باحاله اگه جای اون بودم اگه می‌تونستم به آدمای مهم زندگیم بگم که برام مهمن اگه می‌تونستم برم سر خاک پدر مادر بزرگم و مامانم و خالم بشینم گریه کنم اگه می‌تونستم دوستای که فک میکنن بهترین دوستمن بهترین دوستم بدونم اگه من راجب همچیز دروغ میگم چون میترسم قضاوت میشم نمیدونم متوجهی یا نه آدما رفتارشون برام عجیبه اگه خوندی که بوس بهت 🥲💘

July
بهرحال کسی اینجا منو نمی‌شناسه پس دیگه هر چی هست میگم اگه دوس نداری نخون چون قراره زیاد باشه من همی ...

تا اخرش رو خوندم و همهشو درک کردم

سعی میکنی تو دنیا و حال و هوای خودت باشی میترسی از اینکه با بقیه جرف بزنی چون بعدش پیشمون میشی که چرا اون حرف رو زدم یا میترسی بخاطر حرفات قضاوتت کنن این خوبه که تو دنبا خودت سر میکنی ولی باید تو جامع هم باشی با چند نفر دوست باشی نمیگم سریع به دوستات اعتماد کن  بهشون همه چیو بگو ولی انقد تنهایی و فاصله گرفتن هم خوب نیست سعی کن تعادل رو نگه داری تعادل خیلی چیز خوبیه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.