2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون بگه میخام زن بگیرم جلو خانوادش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 115262 بازدید | 513 پست
ببین باتوجه به شرایطت مجبوری بمونی چون میگی جایی نداری برییه باره دیگه اگر گفت، ببین مثل خودش پررو ب ...

اینارو گفتم گفتم خیلیم واقعی گفتم فردا برو درخواست بده برو زن بگیر اصن خونه نیا چون خیلی وخته برام مردی همون موقع مردی ک با خاهر رفیقت دوست شدی همه اینارو گفتم یچیزی سنگینی میکنه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دید باباش اینجوری گف بهم ۱۰ سالشه

وا بگو پسر گلم گریه نکن پسر نازنینم بیا بریم بخواب خسته ای خوابت میاد

اینو ولش کن بهش احتیاجی نداریم که بیا بریم 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

اگه جایی واسه موندن نداشته باشم مجبورم بمونم . ولی سعی می کنم بی تفاوت نسبت بهش زندگی کنم بخاطر دوتابچه هام وخودم .اینم بگم خیلی از دوزنه ها هستن که زندگی بدی ندارن لااقل از بعضی از این زندگیا که هرروز دعواست بهتره .حالا که نمی تونی بری کاری به کارش نداشته باش باهات خوب بود خوب باش نبود فکرکن اصلا نبوده وی زن بیوه هستی که داری بچه هاتوبزرگ می کنی  

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

بیشتر ببینید
براش متاسفم چطور دلش میاد این مزخرفاتو بلغور میکنه انشالله یکی نصیبش بشه ب خاک سیاه بشونش نذاره اب خ ...

رفیق باز منم بابا ندارم اون چن بار خیانت کرده تا پای طلاق رفتم تعهد داد بخاطر بچه ها برگشتم بعد فوت بابام اینارو میگه خیلی رک برام مهم نیس کاراش اصلا

اینارو گفتم گفتم خیلیم واقعی گفتم فردا برو درخواست بده برو زن بگیر اصن خونه نیا چون خیلی وخته برام م ...

طبیعیه عزیزم 

ولی خودتو نباز که فکر کنه از نبودش داغونی 

بیشتر از قبل به خودت برس و بیشتر تو چشم باش و بیشتر کم محلی کن 

یه چیزم بهت بگم حتما حتما حتما هم برو مژه هم ناخن بکار 

مردا عقلشون به چشمشونه ببینه هی به خودت میرسی و محلش نمیدی و عشوه و نازت ببشتر شده به گه خوردن میفته

...
والله همینجوری باید خوردش کنه تو جمع تا حساب کار دستش بیاد

تو جمع نه نمی پسندم تو جمع 

تو خلوت بگه با حالت تمسخر و حالت چندشششششش ععععععهههه ییییییییی

وا بگو پسر گلم گریه نکن پسر نازنینم بیا بریم بخواب خسته ای خوابت میاداینو ولش کن بهش احتیاجی نداریم ...

گفتم گفتم نگران نباش جایی نمیرم برم تورو داداشتو میبرم گریه نکن خیلی حالش بد شد بچه هام میگن کاش بابا نبود هیچوقت چرا اینجوریه 

از این هارت پورت ها زیاد میکنن توجه نکنین میخواد از معرفت و گذشت هاتون بیشتر سواستفاده کنه دیگه هم گ ...

یعنی می خوادزره چشم بگیره واون زنوغلام حلقه به گوش خودش کنه شایدم بعضیا شگردایی دارن واسه جلب توجه ومحبت بیشتر عجیب

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

بیشتر ببینید
طبیعیه عزیزم ولی خودتو نباز که فکر کنه از نبودش داغونی بیشتر از قبل به خودت برس و بیشتر تو چشم باش و ...

ب من تهمت میزنه میگه با یکی دیشب خیلی گریه کردم تا صب خابم نبرد امشب باز بهم فش داد تهمت زد منم گفتم اره همونی ک میگی هستم چرا نگهم داشتی طلاقمو بده اما بعدش اومدم اتاق یواشکی گریه کردم از اون کلمه متنفرم ما حتی رابطه نداریم من جوانم نیاز دارم اما چپ نرفتم این برام خیلی سنگینه خیلیی

طبیعیه عزیزم ولی خودتو نباز که فکر کنه از نبودش داغونی بیشتر از قبل به خودت برس و بیشتر تو چشم باش و ...

اصلا نه به خودت برس نه چی

هیچ کاری نکن

مژه هات آسیب میبینه

ناخن هم اذیت کننده هستش و اینکه غسل ت نمیاد  نمیشه ولش کن‌

خودت باش نه آرایش کن نه لباس نو قبلا هر طور بودی همین طوری باش خیلی عادی انگار نه انگار عادی عادی عادی باش

نه استرس بگیر نه پر حرفی کن نه زانوی غم

زندگیتو ادامه بده

نماز اول وقت یادتون نره بخونین به بچه هات هم یاد بده با هم مسجد برین بزار با نماز آشنا بشن

زیارت برین کربلا برین صدقه پنهانی زیاد بده

ب من تهمت میزنه میگه با یکی دیشب خیلی گریه کردم تا صب خابم نبرد امشب باز بهم فش داد تهمت زد منم گفتم ...

خدا تو دل شکسته هاست

تهمت زده بهت 

بسپارش به خدا

رفیق باز منم بابا ندارم اون چن بار خیانت کرده تا پای طلاق رفتم تعهد داد بخاطر بچه ها برگشتم بعد فوت ...

حق و حقوقتو بگیر بندازش بیرون از زندگیت عاقبت بخیر نمیشه ک‌نکن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
گفتم گفتم نگران نباش جایی نمیرم برم تورو داداشتو میبرم گریه نکن خیلی حالش بد شد بچه هام میگن کاش باب ...

آره بگو نگران نباشین بچه ها خدا بزرگه 

روحیه بده بهشون 

محبت کن 

بااحترام صدا بزن 

غذاهای گرم بخورین مثلا روزی ۳تا خرما که انرژی تون زیاد بشه و افسردگی نگیرین