2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون بگه میخام زن بگیرم جلو خانوادش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 115261 بازدید | 513 پست
هه باشه با دوتا بچه

خب چرا نمیگی برو ازدواج کن و خونه رو بده به من و پسرام خرجیمونو بزن 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این هارت پورت ها زیاد میکنن توجه نکنین میخواد از معرفت و گذشت هاتون بیشتر سواستفاده کنه دیگه هم گذشت ومعرفت نکنین براش تا یکم به خودشون بیان

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

خیلی سریع بفکر یه پس اندازی، شغلی، درآمدی،....باش تا اون موقع یکم راه بیا و تحمل کن

یکم که تونستی خودتو جمع کنی بگو برو خبرمرگت یه عن مثه خودت بگیر مرتیکه‌ی آشغال

ببخش خیلی حرص خوردم

بگو برو بگیر برات مهم نباشه هم تو باطن هم تو ظاهربی محلی هم کن بگو اییییییش چندش

مهم نیس برام فقط امشب پسر بزرگم گریه کرد اینجوری دید میترسم از اینکه چیزیش نشه چون میگه سرم درد میکنه خیلیم گریه کرد 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
برا ازداج دوم به رضایتت نیاز داره قبول نکن

رضایت هم اصلا و ابدا 

بگو برو بمیر بی ادب بی تربیت چه گلی به سر من زدی که میخوای زن هم بگیری بی لیلقت

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

ببین عزیزم بخوام منطقی جواب بدم

با توجه به شرایطی که داری ، من اول میبینم جدی گفته یا نه 

اگر جدی گفته ، حتی اگر عملی هم نکنه کارشو فقطط میفتم دنیال پول جمع کردن تا میتونی سعی کن ازش پول لگیری و قایمکی طلا بخری

بغذ میرم سرکار که استقلال مالی داشته باشم حتی کم

و بعذ اگر بازم حرفشو زد میگم مهریه منو باید بدی اول

حَسبی الله💫🍃

ببین باتوجه به شرایطت مجبوری بمونی چون میگی جایی نداری بری

یه باره دیگه اگر گفت، ببین مثل خودش پررو باش و اعتماد به نفس  کامل بگو ،فعلا که من هستم و تا منم اجازه ندم نمیتونی زن دوم بگیری 

اگر میخای طلاق بدی، بسم الله برو طلاق بده ،همچین اش دهن سوزی نیستی بخام پات وایسم ولی قبلش تمام حق و حقوق من و بچه هامو میدی بعدم به سلامت 

همشو در کمال ارامش بگو 

...
مهم نیس برام فقط امشب پسر بزرگم گریه کرد اینجوری دید میترسم از اینکه چیزیش نشه چون میگه سرم درد میکن ...

پسرتون چرا گریه کرد چند سالشه

خیلی سریع بفکر یه پس اندازی، شغلی، درآمدی،....باش تا اون موقع یکم راه بیا و تحمل کنیکم که تونستی خود ...

گفتم ب مادرشم گفتم گفتم دیگه خونه نیاد برام مهم نیس باشه نباشه ولی حرفش برام سنگینه جلو خانوادش گف

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
ببین باتوجه به شرایطت مجبوری بمونی چون میگی جایی نداری برییه باره دیگه اگر گفت، ببین مثل خودش پررو ب ...

بگو من که هیچ وقت از تو ببخشیدا ارضا نشدم تو عمرم

حالا میخوای زن بگیری به حالت تمسخر بگو