2777
2789
عنوان

اگه یه نفر بهتون بگه

125 بازدید | 17 پست

شخصیتتو دوست دارم ولی باهات وارد رابطه نمیشم چون ل.ا.ش.ی ام و نمیتونم با یه نفر بمونم نمیخوام با تو کاری کنم دختر خوبی ای 

نمیدونم چرا احساس میکنم بهم حس داره اما خیلی تو کلمات که استفاده میکنه میگه رفیق 

چیکار کنم 

رفیق هست و من ازش خوشم میاد گاهی نشستم میگم کاش عاشقم میشد 

بنظرتون باهاش قطع رابطه کنم مثلاً دیگه زنگش نزنم پیام ندم کلا فکر بودن باهاشو بندازم از ذهنم بیرون ؟

فکر میکنم چون می‌دونه من فعلا وارد رابطه نمیشم هیچ حرکتی نمیزنه دلم میخواد تو موقعیتی قرار بگیریم جلو چشمش پیشنهاد بگیرم ببینم واکنشش چیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط میدونم رفاقت ب جنس مخالف ب جای خوبی ختم نمیشه حالا خیلیام جرم میدن ولی تهش خوب نیست وسلام

منم میدونم خوب نیست چون ازش خوشم میومد قبول کردم 

راستش تنها رفیق پسرمه دوبار ام رفتیم بیرون 

اینجوری گفته دلت نشکنه وگرن اصن نمیخادت ک باهات وارد رابطه نمیشهرفتاراشم همه فیلمشه

واقعاً ؟

خب اگه وارد رابطه می‌شد بعد یه مدت می‌رفت با یکی دیگه یا ول میکرد خوب بود ؟

یارو رسماً لاشیه به من می‌گفت فلان دخترا جور کن درحالی که یه دوست دختر داشت 

ولی این درسته نمیخواد بیشتر از یه رفیق باشه 

منم میدونم خوب نیست چون ازش خوشم میومد قبول کردم راستش تنها رفیق پسرمه دوبار ام رفتیم بیرون

عزیزدلم...میفهمم ولی از همین الن ترمز احساستو بکش ک بعدا چوبشو نخوری‌‌‌...اگ شمارو بخواد قطعا متعهد میمونه باقیش بهونه اس

اکانت واگذار شد

ماازکسی زخم خوردیم که قبول نکرد لاشیهوای به حال تو که خودش اعتراف میکنه لاشیه 😂

بخدا اینا که نمیگن بدتره 😂😂

اصن وقتی باهاش حرف زدم باعث شد قبلیه رو راحت تر فراموش کنم بدونم چقدر آدما میتونن عوضی باشن

بخدا اینا که نمیگن بدتره 😂😂اصن وقتی باهاش حرف زدم باعث شد قبلیه رو راحت تر فراموش کنم بدونم چقدر آ ...

ولش کن بابا آسفالتت میکنه خودش میدونه چه تحفه ایه که ازالان اعتراف کرده

آدما میان و میرن توبیا ثابت کن خلافشو...

عزیزدلم...میفهمم ولی از همین الن ترمز احساستو بکش ک بعدا چوبشو نخوری‌‌‌...اگ شمارو بخواد قطعا متعهد ...

یه حسی بهم میگه میتونه منو بخواد متعهد بمونه 

اما من باید بیشتر رو خودم کار کنم زودتر دل ندم