تقریبا دو هفته ست با یه نفر آشنا شدم که با توجه به چیزایی که ازش دیدم مطمئنم که کنترلگره ... مدام بهم زنگ میزنه و مسپرسه کجایی؟ بلند میشه میاد در خونه مون و خونه بودنمو از روی روشن بودن یا نبودن لامپ اتاقم چک میکنه و بعد از ساختمون فیلم میگیره و برام میفرسته و میگه من دلتنگت بودم و اومدم ولی تو نبودی و دلت برام تنگ نشده ... از الان راجع به بچه دار شدن حرف میزنه ... حتی به رابطه من با پدرم حسادت میکنه ... اون روز رفتیم بیرون واسه پیاده روی میگفت اینجا بشینیم که کسی نبیندت ... مدام به همه چیزم ایراد میگیره ... از تافت زدن به موهام و حالت دادنش تا لباس پوشیدن و آرایش کردنم با اینکه خیلی ملیح آرایش میکنم
نمیدونم چطور باید باهاش کات کنم ... یه کمی ازش میترسم حقیقتا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم، این یه رابطه سمی و کنترلگر به نظر میاد. وقتی کسی به این حد در حریم خصوصی شما وارد میشه و کنترل میکنه، باید به شدت مراقب خودت باشی. بهتره که با قاطعیت و واضح صحبت کنی، حتی اگه ازش میترسی. بهش بگو که به هیچ وجه این رفتارها رو نمیپسندی و نیاز به فضای خودت داری. هر چی بیشتر از این بذاری، بیشتر بهت آسیب میزنه. حتما باید مرزهای شخصیتو قویتر تعیین کنی. به یاد داشته باش که هیچکس حق نداره اینجوری به زندگیت وارد بشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
شما در مرحله ی آشنایی هستید و هیچ چیز مثل روراستی خوب نیست. بهش بگید یه سری از اخلاقاشو نمیپسندید و اصلا لازمنیست بخاطر شما تغییر کنه( گردنمو گرو میذارم تغییر نمیکنه اینومطمئن باش) براش آرزوی خوشبختی کن و تمام
تو دو هفته ادرس خونتونو دادی بهش بیرونم رفتی چه جالب
ببخشید که بیرون رفتم تا بشناسمش ... ازتون عذرخواهی میکنم ... عهد دقیانوس نیست ... اگه باهاش بیرون نرفته بودم الان نمیدونستم کنترلگره... نکنه انتظاری داری با هرکسی که از راه رسید بشینم سر سفره عقد؟