2777
2789
عنوان

چطوری باهاش به هم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 30 پست

خطتو خاموش کن و سعی کن ازخونه کمتر بری بیرون فعلا 

متاسفانه آدرس خونه رو نمیشه کاری کرد اما اگر دیدی زیاد مزاحم شد و حضوری جلوت سبز شد به پدرت اطلاع بده 

یا هم بگو یه خواستگار خوب دارم و خانوادت تورو دادن رفت 

اما جدای از شوخی میری بیرون مواظب خودت خیلی باش اینجور آدما دیوونن یوقت چیزی نپاشه روت

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید خیلیا دوست پسرشون به زور بیاد دنبالشون شنیدی که برای قرارم اسنپ میگیرن بعد میان این جا میگن اره فلانی مریضه اوه اوه به لباست گیر میده تو این دوره چقدر فلانه 

برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸  مشکینه قوربان ابالفضل

بیشتر ببینید
بیرون رفتی خب اوکی چرا آدرس دقیق خونتونو داره دختر گل؟؟؟یکم ساده ای

عزیزم وقتی جلسه چندم میرسوندت نزدیک خونه و میپرسه خونه تون کدومه ..‌. نمیتونستم بگم نمیگم ... آره من زیادی ساده و صادقم متاسفانه و این بده

عزیزم وقتی جلسه چندم میرسوندت نزدیک خونه و میپرسه خونه تون کدومه ..‌. نمیتونستم بگم نمیگم ... آره من ...

الکی می‌گفتی فلان خونه ایم 

یا مثلاً هیچوقت نمیزاشتی برسونتت خونتون یه بهونه جور میکردی من بجای تو استرس دارم 

هردو چند سالتونه

خطتو خاموش کن و سعی کن ازخونه کمتر بری بیرون فعلا متاسفانه آدرس خونه رو نمیشه کاری کرد اما اگر دیدی ...

والا هر روز مجبورم بخاطر کار از خونه بیرون برم ... خطمو هم طبیعتا نمیتونم خاموش کنم ... ترسم از این نیست که مثلا بخواد بلای اینجوری سرم بیاره ... هم یه جورایی نسبت بهش عذاب وجدان دارم و هم میترسم بیاد در خونه و بیخیال نشه

باهاش در میون بزار به نظرم ،بهش بگو که احساس میکنم کنتلگری !ببین نظر خودش چیه اگه از لحاظ های دیگه آ ...

تا حالا چند بار عنوان کردم که از یه سری چیزا خوشم نمیاد مثل گیردادن به لباس پوشیدن ولی مدام بهانه میاره که این حرفام از سر دوست داشتنه ... مثلا اونروز گیر داده میگه مانتوت چرا روی سرشونه ش پَر داره؟ ...حالا مانتوی من یه مانتوی خیلی بلند و پوشیده رنگ مشکی بود فقط سر شونه هاش تزئین داشت ... اونروز میگه من نمیخوام دستات رو حتی مامان و خواهر و پدرت ببینن یا توی مکالمه هامون مدام میگه من اگه جای تو بودم در جواب به خودم فلان جمله رو میگفتم یا توی خیابون اگه یه لحظه به یه طرف دیگه نگاه کنم حتی با اینکه شخصی اونجا وجود نداره میگه کجا رو نگاه میکنی؟ منو نگاه کن... بعید میدونم چنین شخصی درست بشو باشه... 

این نظرمنه ومیدونم شمااین نظرمنوقبول نخواهی داشت دوست داشتن دریک لحضه س ب خودت میای میبینی به هرکی ن ...

دوست داشتن به اینه که طرف مقابلت رو بشناسی و وقتی دیدی آدم متعهدیه بهش اعتماد کنی نه اینکه مدام بخوای آزادی ش رو ازش بگیری حتی آزادی در حرف زدن و جملاتی که به کار میبره

این آقا توی حرفهاش مدام یه جوری عنوان میکنه که میخواد بعد از ازدواج سریع بچه دار بشه و زنش رو که از نظر ایشون بنده هستم خونه نشین کنه

امروز مصاحبه کاری رفتم برگشته ازم میپرسه توی مصاحبه چی پوشیدی؟ دو سه روز دیگه که دوباره مشغول به کار میشم معلوم نیست چه بلاهایی بابت سر کار رفتنم بخواد سرم بیاره

عزیزم، این یه رابطه سمی و کنترل‌گر به نظر میاد. وقتی کسی به این حد در حریم خصوصی شما وارد میشه و کنت ...

آره ... اینجوری بهتون بگم که کلا این چند وقته افسرده شدم که حس میکنم ایشون در این مساله نقش پررنگی داشتن ... چون حتی میخواد افکار من رو هم کنترل کنه چه برسه به اعمالم و من اعتماد به نفسمو واقعا از دست دادم و حس میکنم همه چیزم اشتباهه حتی راه رفتنم

تا حالا چند بار عنوان کردم که از یه سری چیزا خوشم نمیاد مثل گیردادن به لباس پوشیدن ولی مدام بهانه می ...

اگه برید تراپیست شاید بهتر بفهمید همو  البته اگه طرف

از نظرای دیگه ویژگی های خوبی داره..