یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درسته اما متاسفانه دوستان کژی های رفتار خودشون رو به کل زنان ربط میدنحقیقتش به عنوان یک شخص سوم خیلی ...
یه آقایی همکارم بود که از همه نظر مزخرف بود فقط قیافه اش خوب بود شاید به خاطر همین انقدر مغرور بود یعنی اگه محل کار آتیش میگرفت این تکون نمیخورد زیر آب زن فقط با خانما حرف میزد و می خندید فقط هم خانمای که خیلی آزاد می گشتن دخالتی یه کتاب با خودم بردم سرکار چندین بار اومد داخل کتاب رو نگاه کرد انقدر رفتار زشت داشت که من باهاش سلام هم نمیکردم که متوجه بد بودن خودش بشه
یه آقایی همکارم بود که از همه نظر مزخرف بود فقط قیافه اش خوب بود شاید به خاطر همین انقدر مغرور بود ی ...
بله
این افراد تعدادشون کم نیست
ولی بعضی از خانم ها زن ستیزن
هرچند من فکر میکنم استارتر مرده
ایران به خاک خستهی تو سوگند/به بغض خفتهی دماوند/که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند❤️آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی✨ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام