2777
2789
عنوان

مردها خیلی بهترند

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 76 پست
نه دوره همی هاشونو میگم اگر کارمند باشی فرق همکاری مرد و زن رو متوجه میشی گلم مردها با هم شوخی میکنن ...

هم شاغل بودم هم دانشجو ... بعضی از آقایون فقط با دخترا حرف می زنن انگار دخترن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یعنی جامعمون مرد سالاره و انقدر بهشون بها داده که میتونن بدون نگرانی هر کاری کنن

ولی یه خانم باید به هزارتا برداشت غلطی که ممکنه از رفتارش بکنن فکر کنه

پس مردها بهتر نیستن...

🦦
درسته اما متاسفانه دوستان کژی های رفتار خودشون رو به کل زنان ربط میدنحقیقتش به عنوان یک شخص سوم خیلی ...

یه آقایی همکارم بود که از همه نظر مزخرف بود فقط قیافه اش خوب بود شاید به خاطر همین انقدر مغرور بود یعنی اگه محل کار آتیش می‌گرفت این تکون نمی‌خورد زیر آب زن فقط با خانما حرف میزد و می خندید فقط هم خانمای که خیلی آزاد می گشتن دخالتی یه کتاب با خودم بردم سرکار چندین بار اومد داخل کتاب رو نگاه کرد انقدر رفتار زشت داشت که من باهاش سلام هم نمی‌کردم که متوجه بد بودن خودش بشه

این یعنی جامعمون مرد سالاره و انقدر بهشون بها داده که میتونن بدون نگرانی هر کاری کننولی یه خانم باید ...

دقیقا مشکل همینه 

هیچ کسی نمیگه این مرد سبکه 

اما میگن این دختر شبکه و فلان 

من این ناراحتم 

خلاصه خیلی مواظب رفتارشون باید باشند تا همون مرد بهشون نگه خراب اما کسی که به مردها نمیگه خراب دخترا ...

اره 

من خودم معلمم تو مدرسه پسرونه .همه همکارام آقان به جز یکی

تو اتوبوس بودیم یکی از بچه ها ب معلمش گفت فلانی بهم گفته ......(یه فحش داده بود) معلمه برگشت گفت بگو معلمتونه اون فحشه.(کنار دست هم بودن دوتا معلما)

حالا اگه دوتا خانوم اینجور بگن جنگ جهانی میشه🤣

با افتخار *معلم*

دقیقا مشکل همینه هیچ کسی نمیگه این مرد سبکه اما میگن این دختر شبکه و فلان من این ناراحتم

اتفاقا میگن فلانی سبکه اولا در ثانی اینکه مثلا خانومی وجدانش تعیین کننده نوع رفتارش باشه اصلا بد نیس 

یه آقایی همکارم بود که از همه نظر مزخرف بود فقط قیافه اش خوب بود شاید به خاطر همین انقدر مغرور بود ی ...

بله 

این افراد تعدادشون کم نیست 

ولی بعضی از خانم ها زن ستیزن 

هرچند من فکر میکنم استارتر مرده

ایران به خاک خسته‌ی تو سوگند/به بغض خفته‌ی دماوند/که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند❤️آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی✨ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید