2777
2789
عنوان

جوجه ی من😭😭😭

150 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی تجربه داشتن بلبل گوش سفید داشته؟تازه 14 روزش هست از دیشب تا حالا صداش واضح توست مث قبل جیک جیک نمیکنه حس میکنم ی چی تو گلوش هس هرچی هم بهش آب دادم اوکی نشد صداش چیکار کنم

مطمئن شید که دمای محیط نگهداری جوجه مناسبه چون جوجه‌های کم‌سن به دمای بالاتری نیاز دارن

فقط از دادن داروهای انسانی یا داروهای بدون تجویز دامپزشک به جوجه خودداری کنین چون این کار ممکنه باعث بدتر شدن حالش بشه

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دامپزشک

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
اقا اگه چیزی میدونی بگو لطفا من خیلی اینو دوس دارم😭😭😭

غذا بهش چی میدی ؟

جنوبی؟اون بلبلا که میگی مال جنوبه 

من چند سال پیش همیشه جوجه میاوردم بزرگ میکردم بعد دیدم داره نسلشون کم میشه دیگه سمتشون نرفتم اگه اینا رو از لونه در میاری دیگه در نیار اینا فشنگیشون به تو طبیعت بودنشونه

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

غذا بهش چی میدی ؟جنوبی؟اون بلبلا که میگی مال جنوبه من چند سال پیش همیشه جوجه میاوردم بزرگ میکردم بعد ...

اره غذا میدم پودر سویا با آب و یا گوجه رنده شده با پودر سویا اینارو بهش میدم.

نمیدونم از کجا اومده بابام برام آورد واقعا نمیدونم از لونه برداشته یا نه ازش پرسیدم خودمم حساسم رو این موارد گفتش ک نه و اینا دیگه نمیدونم واقعا💔

بله جنوب هستم

نه به جوجه بلبل آب نباید بدی آخه کی دیدی به جوجه آب بدهاینجوری مرگش حتمیه

😐😐خب غذا تو گلوش گیر میکنه بعد الان 14 روزشه تقریبا پر هاش کامل در اومده.....خب بعد از چند وقت باید بهش آب بدیم واقعا؟😐💔💔