2777
2789
عنوان

چیکار کنم به شوهرم چی بگم 😭

595 بازدید | 26 پست

بچه‌ام دو سال و نیمشه و حیاط داشت بازی می‌کرد یهو دیدم گریه کرد اومد داخل وقتی نگاش کردم دیدم یه طرف صورتش کلاً خنج رفته مثل اینکه یکی تو صورتت خنج بزنه انگار جای ۴ تا انگشت خنج رو صورتش بود خنج‌ها هم خیلی ضخیمه هرچی فکرشو می‌کنم که کجای حیات اینجوری شده به ذهنم نمیاد الان توش موندم باید چی چی به شوهرم بگم که باور کنه کار من نبوده هرچی هم بخوام بگم تو حیاط اینجوری شده دوباره باور نمی‌کنه واقعاً خودمم بودم باور نمی‌کردم انگار یکی بزنه خنج تو صورتت الان چیکار کنم به نظرتون تو رو خدا راهنمایی کنید بخوام گم تو حیاط اینجوری شده ولی نمی‌دونم کجا خورده هزار تا داد و بیداد می‌کنه که تو چرا کنارش نبودی الان موندم چی بگم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همیشه راستشو بگو بذار باور نکنن دروغ بالاخره از یه جایی بیرون میزنه در ثانی هیچ مادری بد بچشو نمیخواد اتفاقه و پیش میاد

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید

کار گربه ای چیزی نبوده؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

ببخشید اسی خنج  و نفهمیدم ولی خب بچه مگه حرف نمیزنه از خودش بپرسه چی شده

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

ببر دکتر جای چنگ گربه نباشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یعنی چی باور نمیکنه مگه غریبه میخواد بگه.واااا 

ریپلای نکن اگر ریپلای کردی و جوابتو دادم که هیچی اگر جوابتو ندادم بدون خیلی احمقی و من حوصله بحث با احمقا رو ندارم.

گربه توی حیاط نبود؟

نه فک نکنم 😭نمی‌دونم اصلا چی شد من یهو دیدم بچم گریه می‌کنه میاد داخل البته گربه زیاد اینطرف هست نمی‌دونم گربه اومده بود نمی‌دونم خورده بود زمین منم همین موندم چی به شوهرم بگم 

کسی نبود تو حیاط؟به گل و گیاهی شاخ و برگی نخورده صورتش؟اگه شبیه پنجه گربه است ببرش دکتر با دقت نگاه ...

ددم یه حیاط شیش متری داریم طبقه دوم هست هیچی تو حیاط نیس واسه همین توش موندم