بچهام دو سال و نیمشه و حیاط داشت بازی میکرد یهو دیدم گریه کرد اومد داخل وقتی نگاش کردم دیدم یه طرف صورتش کلاً خنج رفته مثل اینکه یکی تو صورتت خنج بزنه انگار جای ۴ تا انگشت خنج رو صورتش بود خنجها هم خیلی ضخیمه هرچی فکرشو میکنم که کجای حیات اینجوری شده به ذهنم نمیاد الان توش موندم باید چی چی به شوهرم بگم که باور کنه کار من نبوده هرچی هم بخوام بگم تو حیاط اینجوری شده دوباره باور نمیکنه واقعاً خودمم بودم باور نمیکردم انگار یکی بزنه خنج تو صورتت الان چیکار کنم به نظرتون تو رو خدا راهنمایی کنید بخوام گم تو حیاط اینجوری شده ولی نمیدونم کجا خورده هزار تا داد و بیداد میکنه که تو چرا کنارش نبودی الان موندم چی بگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست پیش بگیر بزنگ ب شوهرت بگو بچه گف بریم حیاط بازی کنم باهاش رفتم آب خواست اومدم از بالا براش ببرم که دیدم گریه میکنه دوییدم که ببینم چش شده دیدم صورتش اینجوره میترسم گربه چنگ انداخته باشه بیا ببریم واکسن بزنیم بچه مریض نشه . اینجوری بگی میفهمه ک تو نکردی که میگی بیا واکسن بزنیم
[QUOTE=380160796]مگه نامادری بچتی گه شوهرت فکر میکنه تو چنگ زدی[/QUOTE
اصلاً نگاه صورتش که میکنی انگار چهار تا انگشت خنج زده از لپاش تا سمت گوشش خنجا عمیق بود دو تا از خنجها خیلی خون اومد دو تاش خون نیومد و حیاطم که نگاه میکنم هیچی نیست که بخوره بهش
ینی جی بجه هی مریض میشه میفته زخم میش و... این دیگ عادی باور نکردن ندار ک
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
گلم، تو باید یه توضیح صادقانه و آرام به شوهرت بدی. بگو که واقعا نمیدونی چی شده و بچه خودش یه جوری خورده که صورتش آسیب دیده. میتونی بگی که خیلی نگران بودی و هیچ وقت قصد نداشتی که بچه رو تنها بذاری. شاید بهتر باشه به جای توضیح زیاد، فقط بگی که احساساتت درک بشه و بهش بگی از هر راهی که میتونی مراقب بچه بشی، ولی واقعا از این اتفاق غافلگیر شدی. اینطوری هم حقیقت رو میگی، هم به شوهرت اطمینان میدی که مراقب بودی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!