2777
2789

هنوز باهمیم

پولدار شده و میلیونی خرجم میکنه🥲

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت اون گفت من پول ندارم حلقه برات بگیرم چرا با من موندی هر چقدر اصرار کردم که با هم همه چیو درست می ...

پول یه حلقه نداشت؟؟؟؟  خاک تو سرش پس. بهتر ک رفت

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

شوهرم شده هنوزم روزای بی پولی داریم ولی شکر میگذره بدون حمایت شروع کردیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

بی پول بود ولی اگه هم داشت هیچی نمیخرید من با دختر بودنم با محدودیتم براش کادو سفارش دادم با هزار تا ترس و لرز گرفتم بردم دادم اون اسمشم نمی‌آورد حتی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

باهام نموند

سال ۹۵ رفت

۹سال گذشته اما هنوز گاهی یادش میفتم

من ازدواج کردم

اون هنوز مجرده

امییییدوارم هییییییچوقت هیچوقتتت  روی خوشی رو نبینه هیچوقت یه دختر خوب سر راهش نیاد

امیدوارم توی لحظه های سختیش  یاد من بیفته و آتش حسرتش  زندگیشو بسوزونه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...