2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرباز بود به چه بدبختی با تلفن کارتی بهش زنگ میزدم سال ۸۶ 

با همه بی پولیا حال بدیاش ساختم کنار اومدم تا اومد خواستگاری یه بار نه شنید رفت که رفت ....

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

نموندم باهاش

اخلاقش برام رو شد

کات کردم

یه مدت بعد رنگ زده بود بهم باز که فلان قدر شده حقوقم

گفتم مبارکت باشه میلیاردر هم بشی برام اخلاقت مهم بود 

میخاس تحریک کنه بلکه برگردم

اینا مال ۱۷سال پیش بود

موندم به پاش 

زندگیمونو شروع کردیم، خیلی سختی کشیدیم، اذیت شدیم، حرف شنیدیم از بقیه، شکر خدا بهتر شده شرایط ولی هنوز کاملا رفاه نداریم،جای زخمای اونموقع درد میکنه 🥲

سرباز بود به چه بدبختی با تلفن کارتی بهش زنگ میزدم سال ۸۶ با همه بی پولیا حال بدیاش ساختم کنار اومدم ...

بهونه بوده احتمالا :)))

وگرنه کسی که اینهمه به پاش موندی مگه میشه اینجوری بزنه زیر همه چی

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

یک ساعت دیگه از سرکار میاد

شکر خدا کم کم داره زندگیمون جون میگیره

نون حلال درآوردن یکم پیشرفت توش سخته ولی شکر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بیشتر ببینید

خودم ولش کردم با همه چیش ساختم ولی جای تشکرش رفت با رفیقای معتاد و گل کشش ، بهم میگفت خیلی وفا دارم بهت ولی سر گوشش بدجور میجنبید ،حتی پول تاکسیشو من میدادم ، کار نمیکرد اصلا میگفت کار برا خره من از مامانم روزی ۵۰ تومن توحیبی میگیرم👎👎👎😑😑

باهاش ازدواج کردمالحمدلله تو ۶ .۷ سال خونه و ماشین و زمین و طلا و ... خریدیم.

چه جالب

من خودم زخم خوردم و دیگه هیچ وقت حاضر نیستم با پسری باشم

چون میترسم همیشه

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

همسرمه ♥️ 

حتی حاضر شدم عروسی نگیرم و هزارجور چرت و پرت از کسی که از خودم کمتره بشنوم چه حرفایی که نشنیدم به سنگ میزدن اب میشد 💔

ولی همسرم انقدر پسر با غیرتی بود که باهم زندگیمونو ساختیم الان از کل فامیل زندگیمون بهتره 

همسرم ۲۸ سالشه جوری شده پسرای ۳۵ ساله فامیل حسودیشو میکنند 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید
چه جالبمن خودم زخم خوردم و دیگه هیچ وقت حاضر نیستم با پسری باشمچون میترسم همیشه

همه ک مثل هم نیستن من سربازی رفت و برگشت و الان داره کار میکنه و نامزد هم هستیم بهترین ادم دنیامه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.