2777
2789

ترم پیش بود یادمه  همینطور تو تلگرام میچرخیدم بعد دیدم یه پیام تو گروهی ک مال بچهای هم رشته ایم بود امد و پروفایل اون طرف نگاه کردم خیلی برام جلب توجه کرد و جالب بود میتونم بگم تنها پسری بود تو گروه اون مدل پروفایل داشت و ازون سبک میذاشت.و خیلی دوست داشتم بدونم اون فرد کیه.

خلاصه گذشت و این موضوع از یادم رفت. اخرای سال پیش بود ینی اول همین ترم از طرف دانشگاه رفتیم مشهد یه اتوبوس از دخترا و یه اتوبوس از پسرا.خلاصه جاتون خالی ۳روز مشهد بودیم بااینکه من دوستی نداشتم و مدام زیارت میرفتیم فقط ولی خب کسایی ک باهامون بودن خیلی دخترای خوب و خونگرمی بودن و خیلی خوش گذشت. بعد یکی از پسرا ناخوداگاه چشم گرف و ازش خوشم اومد و به دلم نشست. من فکر میکردم شاید از بچهای ارشد باشه و از یه دانشکده دبگه  . از مشهد برگشتیم کم کم تو ذهنم کمرنگ شداون پسره و یکی دوماه از اون موضوع میگذشت تو دانشکده بودم دم کلاس منتظر دوستام بودم یهو خیلی اتفاقی همون پسره رو دیدم ک رفت تو کلاس روبه رویی و چون میدونستم اون ساعت توی اون کلاس چه درسی هست متوجه شدم هم رشته ای هستبم😍 و چند روز بعد ساعت ۷نیم بود از کلاسم برگشتم رفتم ایستگاه اتوبوس یهو یادم اومد فلاسکم برنداشتم و مجددا برگشتم ار کلاس بیارمش و برگرذم ایستگاه اتوبوس و مجددا دیدمش😍 خلاصه لینک گروه اون کلاسی ک اون رفت داشتم و واردش شدم و پروفایل بچها چک مبکردم بقهمم اسمش چیه. یکی دو نفر شک کردم اون باشن چون پروفایل عکس خودسون نبود ایدیشون کپی کردم تو ایتا و روبیکا اینا زدم اونجا پروفایلاشون ببینم و اونجا بود هم اسمشو فهمیدم و هم متوجع شدم ابن همون صاحب پروفایلی هست که قبل همه این ماجراها پروفایلش منوجلب کرد🥹البته مجددا ک دبدمش باز به دلم نشست. نظرتون چیه؟ نمیخوام رویایی فکر کنم خیالبافی کنم و تاابن حد اتفاقی مگر میشه🥹

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچسب به درست 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچسب به درست

درسمم. میخونم😂

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
فعلا که همه اینا یه طرفه بودهانشالله اون هم ببینتت

ان شالله

پروفایلش چی بود مگه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
ترم چندین؟

من۳