2777
2789
عنوان

بچه ای ک همش داره گریه میکنه سر هرچیزی تا هق هق پیش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 94 پست
هیچ چیز بدنش کم نیست ولی شما یه مولتی ویتامین بهش بده بچت وارد بحران سه سالگی شده که خیییلی مهمه .اگ ...

خیلی میبرمش پارک رو حیاط بازی کنیم ولی سیر مونی نداره منم با بچه شیر خوار سخته چن ساعت تو پارک باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا هرجا خانم برم فرار کردم حواسش نبودهففط برا اینکه بترسونمش هی گفتم پا میشم میزنمت

فرار کردی ازش؟

تهدیدش نکن 

کلا الگو رفتاریت مثل مامان های دهه ۶۰ 

صبرتو یکم بیشتر کن و رفتارهاشو بررسی کن

ترس و کتک و وحشت هیچی جز مشکل روانی براش بار نمیاره

نمیاد بخدا خود میکشه اینقد خودشو تو درو دیوار میزنه تا هلاک بشه دکتر ببینه

پس خودت  برو .  به دکتر بگو . خودش دار  میده 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سه سالشه مامانم میگ ۴ تا بچه بزرگ کردم یکیتون اینطور نبودید دیشب وسط شب اینقدددد گریه کرد ک ما پاشد ...

شاید به این خاطرکه هرچی خواسته با گریه وداد وبیداد براش فراهم کردین..فهمیده اگر کریه زاری کنه به اون خواستش میرسه...وقتی خواسته غیرمنطقی داره(مثل همین گریه نصفه شب برای اسباب بازی یا بیرون رفتن با دیگران) اصلا توجهی نکنین هرچی میخواد گریه کنه..فقط بهش بگین چه گریه کنی چه نکنی قرار نیست  اون چیزی که میخوای ما برات فراهم‌کنیم..تواین مورد صبور وقاطع باشین.. از گریه هاش نترس  هیچیش نمیشه

پارسا پسرمامان😍
فردا حتما میرم باید پسر کوچیکم ببرم اینم میگم

اره بگو. گناه داره   واقعا  خوده بچه خیلی در عذابه .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فرار کردی ازش؟تهدیدش نکن کلا الگو رفتاریت مثل مامان های دهه ۶۰ صبرتو یکم بیشتر کن و رفتارهاشو بررسی ...

ن چ فراری میرم جایی میزارمش پیش خاهرام کوچیکم اصن حس نمیکنه رفتم و اومدم 

تهدید مگ میشه نکنی اینقد ک کارای خطرناک میکنه لجبازی شدیددد چقد صبر ؟؟ دیشب ۱۲ خوابیده تا صب چن بار پاشده گریه ۶ صب چشم باز کرده تا الان ک ۹ هس ده بار فقط سر هرچیزی اشک ریخته شیر داداش نده میگم چشم بریم بازی میگم چشم الان دیگ سر رفتن بابام کلی حرف زدم حواسشون پرت کردم ببین ب هیچ صراطی مستقیم نی 

شاید به این خاطرکه هرچی خواسته با گریه وداد وبیداد براش فراهم کردین..فهمیده اگر کریه زاری کنه به اون ...

داشتیم از خاب هلاک می‌شدیم میدونستم این ماشین رو کنارش تو تختخواب نداشت تا صب گریه میکرد اره شوهرم حوصلش صفره خودم بدتره تا یچی میخاد سریع می‌خره ک فقط دهنشو ببنده

ن چ فراری میرم جایی میزارمش پیش خاهرام کوچیکم اصن حس نمیکنه رفتم و اومدم تهدید مگ میشه نکنی اینقد ک ...

باید دادی جایی میری ازش خداحافظی کنی تا یاد بگیره اینکارو و یهو غیبت نزنه

حالا به نظرم با یک مشاور تلفنی صحبت کن و بهش مولتی ویتامین بده