2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ولی بدون علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 53 پست
قرص اوزیل برای چی خوبه؟من نمیشم یا فوقش یکی دو روز لکه بینی

به نظرم برو دکتر

اوزیل نوعی قرص تقویت تخمدان و حاوی میواینوزیتول و نسل چهارم فولات است. قرص اوزیل به کنترل علائم سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، تنظیم چرخه قاعدگی، تنظیم تعادل هورمون ها و بهبود تخمک گذاری کمک می کند البته من اصلا توصیه نمیکنم سرخود استفاده کنی برو دکتر شاید خودش تجویز کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم برو دکتر اوزیل نوعی قرص تقویت تخمدان و حاوی میواینوزیتول و نسل چهارم فولات است. قرص اوزیل به ...

من اولین بار اسمش شنیدم کفتم اگه خوبه از داروخونه بگیرم..من تمام عمرم پلی کیستیک یا تنبلی داشتم و پریود منفی نداشتم ولی تاحالا هیچ دکتری این قرص بهم معرفی نکرده بود

اسی به نظرم بارداری 

منم پنج روز حدودا از موعدم گذشت دوتا بی بی پشت سر هم مارک مدیکور انداختم جفتشون بلافاصله زیر دو ثانیه دوتا خط خیلی پر رنگ افتادن

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
من اولین بار اسمش شنیدم کفتم اگه خوبه از داروخونه بگیرم..من تمام عمرم پلی کیستیک یا تنبلی داشتم و پر ...

عزمزمه تحت نظر دکتر استفاده کنی بهتره دوزشم دکتر طبق شرایطت بهت میده به من گفته بود روزی یه دونه قبل از خواب و منظم استفاده بشه

مبارکه عزیزم من تا ۴ماهگی هیچ علایمی جز درد و سقت شدن سینه نداشتم

دقیقا فقط سینه هام سفت شدن و کمی درد دارن حالا دکتر نمیرم تا ۸ هفته میترسم زود برم صدای قلبشو نشنوم استرس بگیرم

بذار ۱۰،۲۰ روز دگ ی جوری علائمت بیان ک ببخشید ببخشید ب غلط کردن بیفتی😂

خودم اول علائم نداشتم راحت همچی میخوردم هیچ کاریم نبود

چند وقت بعدش شروع شد حالت تهوع ها و... هیچی نمیتونستم بخورم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا فقط سینه هام سفت شدن و کمی درد دارن حالا دکتر نمیرم تا ۸ هفته میترسم زود برم صدای قلبشو نشنوم ...

عزیزم طبیعیه 

ازکجا میدونی چندوثتته برو ببین ساک حاملگی تشکیل شده باشه اوکیه برای صدای قلبشم بعدا میتونی بشنوی

اسی به نظرم بارداری منم پنج روز حدودا از موعدم گذشت دوتا بی بی پشت سر هم مارک مدیکور انداختم جفتشون ...

منم مدیکور بود بی بی چکم یکی ۲ روز از موعدم گذشته بود یکی ۳ روز هر دو سریع پررنگ شدن فرداشم رفتم بتا ۱۸۵۰ بود با تاریخ آخرین پریودم حساب کردم الان هفته ۵ میشم 

والا انقدر که دکترم گفت ناباروری ثانویه گرفتی پلی کیستیک هستی فلانی این ماهم نشدی باید ivf کنی باور نمیکنم باردار باشم اما خدا بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه

بذار ۱۰،۲۰ روز دگ ی جوری علائمت بیان ک ببخشید ببخشید ب غلط کردن بیفتی😂خودم اول علائم نداشتم راحت هم ...

🤣🤣🤣🤣

اخه بارداری اولمم تقریبا هیچ علائمی نداشتم فقط زود به زود گرسنه میشدم