بچه ها من توی اقدامم دو روز از موعدم گذشته بی بی چک زدم بلافاصله دوتا خط قرمز شد پر رنگ
انقدر بی بی منفی داشتم باورم نمیشه از طرفی چون قرص اوزیل میخورم برای تنبلی تخمدان میگم نکنه کاذب باشه الانم جایی هستم تا یک هفته امکان اینکه ازمایش بدم ندارم کسی تجربه داشته حین مصرف اوزیل تستش مثبت واقعی باشه؟ هیچ علائمی هم ندارم فقط سینه هام سفت شدن
قرص اوزیل برای چی خوبه؟من نمیشم یا فوقش یکی دو روز لکه بینی
به نظرم برو دکتر
اوزیل نوعی قرص تقویت تخمدان و حاوی میواینوزیتول و نسل چهارم فولات است. قرص اوزیل به کنترل علائم سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، تنظیم چرخه قاعدگی، تنظیم تعادل هورمون ها و بهبود تخمک گذاری کمک می کند البته من اصلا توصیه نمیکنم سرخود استفاده کنی برو دکتر شاید خودش تجویز کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم برو دکتر اوزیل نوعی قرص تقویت تخمدان و حاوی میواینوزیتول و نسل چهارم فولات است. قرص اوزیل به ...
من اولین بار اسمش شنیدم کفتم اگه خوبه از داروخونه بگیرم..من تمام عمرم پلی کیستیک یا تنبلی داشتم و پریود منفی نداشتم ولی تاحالا هیچ دکتری این قرص بهم معرفی نکرده بود
منم پنج روز حدودا از موعدم گذشت دوتا بی بی پشت سر هم مارک مدیکور انداختم جفتشون بلافاصله زیر دو ثانیه دوتا خط خیلی پر رنگ افتادن
فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اسی به نظرم بارداری منم پنج روز حدودا از موعدم گذشت دوتا بی بی پشت سر هم مارک مدیکور انداختم جفتشون ...
منم مدیکور بود بی بی چکم یکی ۲ روز از موعدم گذشته بود یکی ۳ روز هر دو سریع پررنگ شدن فرداشم رفتم بتا ۱۸۵۰ بود با تاریخ آخرین پریودم حساب کردم الان هفته ۵ میشم
والا انقدر که دکترم گفت ناباروری ثانویه گرفتی پلی کیستیک هستی فلانی این ماهم نشدی باید ivf کنی باور نمیکنم باردار باشم اما خدا بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه