2777
2789
چرا من این حقوق ها برام نجومیه 😑😃همسر منم ۱۵پدرم ۱۳تمن بازنشستگی

والله برای منم عجیب بود! انشاله سفره همه با برکت باشه ولی حداقل شرکت‌های خصوصی اینقدر نمیدن سابقه و مهارت  داشته باشی ۲۰ تومن به زور میدن ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
شوهرمن کارخونه ذوب اهن میره سخت ترین کار ک همیشه میسوزه ولی بی انصافا باید حقوق کارگرای ذوب اهنو بیش ...

چرا شغلشو عوض نمیکنه؟ 

خوشحال میشم پیجمو فالو کنی harfline_s 🥲💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون سغل های آزاد بیشتر در میارن

همسر منم دوتا شغل داره. یکی دولتی ، یکی آزاد.

دولتی نزدیک به ۱۵

آزادم همین حدودا اگه بشههههههه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
کار نیس ک عزیزم دیپلم ردی رو کجا استخدام میکنن بعدشم شوهر من تو این کار دیگ خبره شده وارده کار دیگع ...

مثلا  فروشندگی و یا کارخونه های دیگه 

چون حس میکنم خیلی کارش سخت باشه 

همسر منم دوتا شغل داره. یکی دولتی ، یکی آزاد.دولتی نزدیک به ۱۵آزادم همین حدودا اگه بشههههههه

الان صاحبکار همسر من ماهی ۲۰۰,۳۰۰ در میاره 

مثلا فروشندگی و یا کارخونه های دیگه چون حس میکنم خیلی کارش سخت باشه

فروشندگی براخودش یا مردم.فروشنده نهایتش ده تومنه استخدامم نیس براخودتم مغازه بزنی سرمایه میخواد.کارخونهای دیگ باید دیپلمو بالای دیپلم باشی شوهرم دیپلم ردیه

چهار نفریم درآمد بابام حدود 100 تومن گاهی بیشتر

رسوندن که میرسونیم ولی انگار هرچقد دربیاری

برای پیشرفت کردن و حرکت جدید تو زندگی کمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید