2777
2789

دوستانی که منو میشناسن خبر دارن که خیلی با مادرشوهرم مشکل دارم و مدتیه که درگیر بیماری شوهرم هستیم. 

رفتیم تو مرکز استان پیش دکترش گفت باید عمل بشه و هزینش دست کم صد تومن میشه منم مقداری پس انداز داشتم دادم به شوهرم و مقداری هم شوهرم خودش داشت اما مقداری از هزینه رو کم داشتیم که شوهرم گفت جورش میکنم. 

مادرشوهرمم پس انداز داشت اما هیچ تعارفی نکرد... 

فقط میشینه جلو مردم گریه میکنه که پسرم مریضه اما هیچ قدمی بر نمیدارم. 

دیگه دلم نمیخواد حتی لحظه ای ببینمش. 

آخه یه مادر چقد میخواد بی رحم باشه که ببینه پسرش داره دور از جون، جون میده اما پول قرضش نمیده درصورتی که هیچکس خوش حساب تر از شوهرم نیس... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلم رو بخون لطفا

خوندم عزیزم خدا درد داده درمان هم داده ان شاالله ب حق مریض مصلحتیِ کربلا همه ی مریضا شفا بگیرن همچنین مریض شما

منم بیمارم برامنم دعا کنید عزیزم

خوندم عزیزم خدا درد داده درمان هم داده ان شاالله ب حق مریض مصلحتیِ کربلا همه ی مریضا شفا بگیرن همچنی ...

ان شاالله که خدا پای هیچ بنی بشریو به دکتروبیمارستان باز نکنه. 

ان شاالله خدا تمام مریضا همچنین شمارو شفا بده