یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی خب نصفشو پس انداز میکنم خریدای خونم هنو چن روزه اومدم خونه خودم ولی خودش خرید میکنه
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
حساب مشترک داریم هر ماه بخشی از حقوقمون میره داخلش برای خرج های مشترک و خونه و ...
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
در برابر درامدش چیزی نیسدرامدشو دقیق نمیدونم ولی دبیر کنکوره سه تا مدرسه میره از هر کدوم ۵۰، ۶۰ میگی ...
نه بابا چ ربطی داره اون که دبیره شوهر من بساز بفروشه دیگه از شوهر من که بیشتر درنمیاره اما فقط ۳ تومن بهم میده پول توجیبی کلا هرچی داراتر خسیس تر شوهرت دست و دلبازه
خرید خونه با شوهرم 200میگیرم بابت شارژ و اینترنت پول آرایشگاه هروقت بخوام برم جدا میده لباسم باهم میریم میخریم
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم
در برابر درامدش چیزی نیسدرامدشو دقیق نمیدونم ولی دبیر کنکوره سه تا مدرسه میره از هر کدوم ۵۰، ۶۰ میگی ...
خب این ۲۰ رو هر ماه شما خرج می کنی ؟
فقط برای مخارج خودت هست یا برای خونه هم ممکنه خرید کنی؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
خرید خونه با شوهرم 200میگیرم بابت شارژ و اینترنت پول آرایشگاه هروقت بخوام برم جدا میده لباسم باهم می ...
فکر میکردم خودت سرکار میری، نمی رفتی سرکار ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
قبلا میرفتم تا این ماهم بیمه بیکاری میگرفتم که دیگه تموم شد
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم