2777
2789
همسر منم ۳ میده 🤣

منم این وسطا خورد خوردم میگیرم ولی واقعا به هیچی نمیرسه 

مثلا دوست دارم یه مقدارم پس انداز کنم 

واسه روزا و مراسم های یهویی 

اما نمیشه همون 10 روز اول پولم تموم میشه   

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
طلا دارم پول نقد خیلی ندارممن خودم سرکار میرم

منظورم این بود وقتی چیزی بهت نده خب قطعا پس اندازی هم نداری  خب البته شاغلی از حقوق خودت پس انداز کن 

God , I love you❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول توجیبی ت زیاده واقعا ۲۰ خیلیه

در برابر درامدش چیزی نیس

درامدشو دقیق نمیدونم ولی دبیر کنکوره سه تا مدرسه میره از هر کدوم ۵۰، ۶۰ میگیره جدا از درامدش از موسسه 

البته من نمیدونم باز چقدر میگیره ولی رنجش همینه یا کمتر یا بیشتر

خانوم مهندس💍

۱۲_۱۳

ولی خب نصفشو پس انداز میکنم خریدای خونم هنو چن روزه اومدم خونه خودم ولی خودش خرید میکنه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

حساب مشترک داریم هر ماه بخشی از حقوقمون میره داخلش برای خرج های مشترک و خونه و ...

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
در برابر درامدش چیزی نیسدرامدشو دقیق نمیدونم ولی دبیر کنکوره سه تا مدرسه میره از هر کدوم ۵۰، ۶۰ میگی ...

نه بابا چ ربطی داره  اون که دبیره   شوهر من بساز بفروشه  دیگه از شوهر من که بیشتر درنمیاره    اما فقط ۳ تومن بهم میده پول توجیبی     کلا هرچی داراتر خسیس تر     شوهرت دست و دلبازه

God , I love you❤️

خرید خونه با شوهرم 200میگیرم بابت شارژ و اینترنت پول آرایشگاه هروقت بخوام برم جدا میده لباسم باهم میریم میخریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

در برابر درامدش چیزی نیسدرامدشو دقیق نمیدونم ولی دبیر کنکوره سه تا مدرسه میره از هر کدوم ۵۰، ۶۰ میگی ...

خب این ۲۰ رو هر ماه شما خرج می کنی ؟

فقط برای مخارج خودت هست یا برای خونه هم ممکنه خرید کنی؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

میخاست پول تو جیبی بده قبول نکردم 

چون یه مبلغ ثابت میداد اگه تموم میشد دیگه روم نمیشد بگم میخام 

هروقت بخوام هرچقدر از کارت مشترک استفاده میکنم کم زیاد دیگه بهتر یه مبلغ ثابته

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

۱۲_۱۳ولی خب نصفشو پس انداز میکنم خریدای خونم هنو چن روزه اومدم خونه خودم ولی خودش خرید میکنه

۱۳ تومن فقط پول توجیبی ؟   یا ازش خرید خونه هم میکنی ؟

God , I love you❤️

خرید خونه با شوهرم 200میگیرم بابت شارژ و اینترنت پول آرایشگاه هروقت بخوام برم جدا میده لباسم باهم می ...

فکر میکردم خودت سرکار میری، نمی رفتی سرکار ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
خب این ۲۰ رو هر ماه شما خرج می کنی ؟فقط برای مخارج خودت هست یا برای خونه هم ممکنه خرید کنی؟

نه برای خونه هم ممکنه خرج کنم

حقوق خودمم خب هست 

بیشتر پولامون رو برای مهاجرتمون داریم خرج میکنیم یا پس انداز 

خانوم مهندس💍

فکر میکردم خودت سرکار میری، نمی رفتی سرکار ؟

قبلا میرفتم تا این ماهم بیمه بیکاری میگرفتم که دیگه تموم شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم