2777
2789
خوندم پیاماتونو فهمیدم چقدر بدبختم دوباره بهم ثابت شد🤣

جدی. نگیر سایتو بابا البته بچه های.  معقول. حرف زدن عجیب نبود. که

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این استادای کنکوری پول خون دانش آموز رو میگیرنننننننو موسسه های کنکور

اخ. گفتی

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

حالا که کنتور نداره منم بگم که ننه ی منم هر ماه۶۰میلیون پول تو جیبی میگیره برای هر بچه ای هم که به دنیا اورده 5تومن شوهرش انعام واریز میکنه ماهیانه و این جدای از هزینه های لباسه که هر ماه ۱۵تومن میریزه به کارت مخصوصش و بازم با هم دعوا دارن یکیشون میگه چقدر کمه و اون یکی میگه چقدر کم خرجی

تازه قدش کوتاهه پاش به پدال ماشین نمیرسه،راننده گرفته براش هر ماه پول راننده هم جدا حساب کن

جدی نمیدونستم ممنون که گفتی

بله چون اطرافم زیادن مثلا پسرعموم برا هر انتخاب رشته کم کم ۱۰ ملیون میگیره یا مدرسه میره هر مدرسه هفته ای دوبار میره۱۰۰ میگیره سه تا مدرسه میره ۳۰۰ میگیره بجز کلاس خصوصی هاش میگفت ماهی ۵۰۰ دارم کم کم 

بله چون اطرافم زیادن مثلا پسرعموم برا هر انتخاب رشته کم کم ۱۰ ملیون میگیره یا مدرسه میره هر مدرسه هف ...

من ازش نپرسیدم تاحالا 

ولی از خرج کردنش معلومه زیاد تر از اون چیزی که تو ذهنمه درامد داره

خانوم مهندس💍

من ازش نپرسیدم تاحالا ولی از خرج کردنش معلومه زیاد تر از اون چیزی که تو ذهنمه درامد داره

جالا شوهرت بدونی بد نیست که گلم چون خودم معلمم خبر دارم چخبره ،توام خوب خرج کن بخودت برس

جالا شوهرت بدونی بد نیست که گلم چون خودم معلمم خبر دارم چخبره ،توام خوب خرج کن بخودت برس

اره اونو که انجام میدم خودشم خیلی دست و دلبازه 

بازم مرسی عزیزم ❤️

خانوم مهندس💍