2777
2789

ب غریبه ها و ... حسودی نمیکنم اصلن

ب دخترای خشگل فامیل خودمونم حسادت نمیکنم

ولی ب دخترای خشگل فامیل شوهرم حسودیم میشه😔

دست خودمم نیس

چون‌ازشون تعریف میشونم

چیکار کنم بنظرتون؟ چطور این عادتو ترک بدم

هروقت کسی تاییدم نکنه بگ خشگلی 

حتی اگرم خیلی خشگل باشم

دیگ فک میکنم خیلی زشتم  و حس بدی دارم

چیکار کنم

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم عزت نفستوببربالا خودت رو دوسداشته باش سعی کن به خودت بیشتر برسی

ب خودم میرسم 

ولی لاغرم

اگ چاق میشدم خشگلتر میشدم😪

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

به نظرم چون باهاشون صمیمی نیستی، بهشون حسادت میکنیاین یه تلنگره براتکه باهاشون سعی کن‌صمیمی تر بشی

اره دقیقن راست گفتی 

دعا کن از صمیم قلب از خدا بخواه حسادت رو ازت دور کنهروی نکات مثبت زندگی خودت تمرکز کنتو از زندگی بقی ...

خیلی حسادت بده خیلی

من ادم حسودی نیستم

ولی نمیدونم چمخ

ب خودم میرسم ولی لاغرماگ چاق میشدم خشگلتر میشدم😪

منم دقیقااا

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

منم اینجوریم

فقط تو درکم میکنی😭

خودت خشگلی؟

منم دقیقااا

چقدر تو منی

😶

چنسالته