2777
2789
عنوان

خانم های که شوهرشون بهشون درست حسابی پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 41 پست
منم مجبوری میخام برم کار بخدا دیسک کمر وپادردم دارم خونواده بی وجدانم دست بالشون بازه یه برج کمکم نم ...

منم حالم خیلی بد میشه

چرا پدرت زنده اس؟

پدر من فوت شده 

من اگه شوهرم بخاد همین امروز میتونم برم سر کار 

ولی اجازه نمیده بهم 

کلا میگه نرو سر کار 

تازگیا میگه دانشگاه هم نرو پیش بچه رو بزرگ کن چند سال دیگه بیا ادامه بده درستو دوباره 

ولی می‌دونم اینکه میگه دانشگاه نرو جدی نیست حرفش فقط دوست داره که اینجوری بشه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خورد و خوراک اونم زورکی...خودش خسیسس بود الانم ننه جادوگرش نمیذاره‌.هر چی درمیاره میزنه ب حساب د ...

عزیزم شوهره منم همه چی رو بنام خواهره لجنش زده که روزی خاستم جدا بشم راه بجایی نداشته باشم نخاد مهرمه بده الانم من وبچمه گشنه نهاده خودشم میره خونه برادر خواهرش شکم خودشه سیر میکنه توی این اجتماع ناجور یه زن تنها آخه چجوری برم کار پیدا کنم میگه اگه طلاق بخای قسط بندی میکنم ماهی 5میلیون از قبل فکره همه چیرو نامرد کرده بوده 

عزیزم شوهره منم همه چی رو بنام خواهره لجنش زده که روزی خاستم جدا بشم راه بجایی نداشته باشم نخاد مهرم ...

وااای دقیقا مث من...اینم ننه و خواهرای حروم زادش حتی نمی‌ذارن شام و ناهار بیاد خونه خودش ..

چقددد درکت کردم...دعا میکنم شوهرت آدم شه و سر عقل بیاد شمام منو دعا کن...خدا تو دل شکستهدهاست ...دعات میکنم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
مردی ک خرج نمیده چرا زن میگیره اصلا؟

دقیقا

مرد باید حامی بشه

هی میگن زنها برن سرکار برن سرکار که چی بشه؟ 

اینطوری که زن حامی بشه مرد بشه 

و مرد خرج خودش کنه و زن بشه به اصطلاح 

ای مسلمانان اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید ، خداوند، این ماموریت را به گروهی دیگر می سپارد آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شان سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فررُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد عرب به آن نمی رسد ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌱 أسعَدُ العَجَمِ بِالإسلامِ أهلُ فارِسَ خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون از عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید با آنکه آتش پرست بودند پیامبر فرمود ؛ از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای عز و جل   🌱 لطفا حواستون به کاربرهایی که انگار از طرف اسرائیل حقوق میگیرن تا فرهنگ و دین ایرانی رو خراب کنن باشه تو تاپیک های جنجالی مثل چندفرزندی و ... هستن یا کلماتی مثل افتاب مهتاب ندیده رو به عقب افتادگی ربط میدن تا ارزش پاک بودن رو زیر سوال ببرن... 

بیشتر ببینید
اگه به پولش نیاز نداری نرو

نه به پولش که خیلی نیاز دارم 

خیلی مسائل دیگه هم هست به جز پولش 

اما وقتی شوهرم نمیزاره برم سر کار نمیشه دیگه کاریش کرد

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید