2777
2789

پسرخالم خواستگارمه راضی نیستیم دارن برام حرف در میارن ک آره باهاش حرف میزده و خوشش میاد واییی بچه ها توروخدا نمی‌خوام اسم بیوفته روم من چیکار کنم الان 

اره من باهاش حرف میزدم تو عید اولین بار بود فامیل هامو می‌دیدم تنها کسی ک باهاش احساس راحتی میکردم این بود هی منو برد بیرون به من محبت میکرد ماشین اینا سوار شدیم ولی تنها نبودمممم همه باهم بودیممم بعد همه اون موقع داشتن مارو به چشم زن و شوهر می‌دیدن 

الان ام برگشتن میگن باهاش صحبت می‌کنه من فالوش داشتم باهاش حرف میزدم اره حتی چندبار گفت بیام اینجا بینمت گفتم ن من دوست ندارم کسی خیال بد راجبم بکنههه 

بچهاااا توروقران من نمی‌خوام تو فامیل چو بیوفته اینا همو دوست دارن من الان چ غلطی بودم بکنم چ جوری بهش بگم بهم پیام نده ک شر نشه چون اونی ک این حرفو زده پسرداییم بوده میترسم اینا باهم تو دعوا بیوفتن 

دوست دارم گریهههه کنم 

جواب رد بدی میفهمن دیگ دوسش نداشتی 

فامیل کیه بابا 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چندسالته

۱۹ اصلا خیلی بچم نمی‌دونم چرا دارن اینکارو میکننن فقط چون دخترخاله پسرخاله ایم می‌خوان یجوری جور کنن بره اگه این حرف چو بیوفته من بدبدخت میشممم 

بلاخره کوتاهی از خودته وقتی طرف حاستگارته بین این همه آدم صاف باید با همون گرم‌بگیری و بری دور دور؟ اونم جلو بقیه فامیل؟ خب می‌خواستی چه فکری کنن منم جای فامیلا بودم میگفتم دختره راضی پسره راضی لابد خبریه مبارکه 

منم ی نفر فامبل  چو انداخت دست کرده یقه من  ؛ که  بگیردم 

محل سگ به خودش و حرفش نگذاشتم  همه به من گفتند  ما تو  را می شناسیم دروغاش باور نکردیم  .رفت زن گرفت  من  هم  شوهر کردم غریبه  ی  شهر دیگر 🥰🥰🥰

وقتی جواب رد بدی چرا باید بگن اینا همو دوست داشتن؟ خل اگه دوست داشتی جواب رد نمیدادی. بعدش به درک فا ...

من برا فامیل میترسم دانشگاه برم..توروخدا بیا یکم منو آروم کن 😂

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

جواب رد بدی میفهمن دیگ دوسش نداشتی فامیل کیه بابا

دارنننن میگن ما راضیم به این ازدواج یعنی چییی دارن میگن من باهاش حرف میزنم یعنی دلم باهاشه خب من حرف میزنممم ولی دلم باهاش نیستتتت

همین فامیل دارن گند میزنن به زندگیم اگه چو بیوفته دیگه کسی جلو نمیوفته ک برا من همه فکر میکنن قرارع با پسرخالم ازدواج کنم میفهمی ؟ 

دارنننن میگن ما راضیم به این ازدواج یعنی چییی دارن میگن من باهاش حرف میزنم یعنی دلم باهاشه خب من حرف ...

مگ قراره بقیه خواستگارات از فامیل باشه؟ 

مامانت چرا نمیزنه تو دهنشون؟

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

وقتی جواب رد بدی چرا باید بگن اینا همو دوست داشتن؟ خب اگه دوست داشتی جواب رد نمیدادی. بعدش به درک فا ...

خب کسی این وسط نگفته ما جواب رد دادیم دارن میگن ما راضیممممم