2777
2789
میخان یه سایزی بگیرم که از دستش درنیاد عقلن تا دو سالکی خیلی تنگ نشه

میدونم عزیزم من دختر ندارم ولی دارم فکر کردم دستش اونموقع چقد بود الان چقده... چون رشد بچه سریعه باز برو طلا فروشی دستش کن ببین یه جوری باشه نتونه دراره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخبر ۸ساله تو کوچه خیابون چیکار میکنه بدون مادر پدر

تو کوچه خیابون نبوده عید فطر رفته بودن پیش مادر بزرگش اینا با بچه های دیگ ک خیلیم زیاد بودن ۸ . ۹ تا بچه بودن داشتن حیاط خونه بازی میکردن  تازه چند تا مرد هم تو حیاط بودن دزد انقدر ماهر بوده ک در حیاط باز بوده دختره رو به یه واسطه ای کشونده بیرون و برده هیچ کس هم اون لحظه متوجه نشد تقریبا یک ساعت بعد متوجه میشن🥲

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

اصلا النگو برای این مناسب نیست. خطر داره. ممکنه بچه به خاطر طلاش در معرض خطر قرار بگیره.

من یکی میشناسم ۸ تا النگو پهن یه دست دخترشه دو تا تک دست تو اون دستش دو سالش هم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تو کوچه خیابون نبوده عید فطر رفته بودن پیش مادر بزرگش اینا با بچه های دیگ ک خیلیم زیاد بودن ۸ . ۹ تا ...

یه دفعه رفته بودم عروسی بعد شب حنابندان بود خانواده داماد حنا میارن خونه عروس وسط اون شلوغی معلوم نیست کی تو اون شلوغی چنگ زده پلاک زنجیره دختری را دزیده بود قشنگ جا ۵ تا انگشتش رو گردن دختره بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

دستبند بخر که تو مهمونیا که بغل خودته فقط دستش کنی

اون سری یکی‌تاپیک زد رفتن مهمونی گردنبند بچه افتاده بعد به تک تک خانواده اش تهمت زد که اونا از گردن بچه درآوردن 

البته من میگم کلا طلا مناسب بچه نیست بلاخره میفته 

من کلا به خطرش کاری ندارم اتفاقا دست بچه خیلی النگو دوست دارم نگاه میکنم دست دخترم کیف میکنم اما متاسفانه موقع بازی و .. ضربه میزنه یا کج میشن یا ترک میخوره سعی میکنم همیشه جنسش ضخیم باشه ولی بازم عید گرفتم درعرض یکماه ضربه زده یکم شکلش خراب شده درآوردم فعلا

نمیدونم کی بتونه مراقبت کنه واقعا

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
من کلا به خطرش کاری ندارم اتفاقا دست بچه خیلی النگو دوست دارم نگاه میکنم دست دخترم کیف میکنم اما متا ...

سایزشم من من برای هشت سال سایز 2گرفتم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

نمیدونم ‌آخه بعضی بچه ها تپلین ،از خود طلا فروش بپرسید راهنمایی میکنه .

منم برلی دخترم خریده بودم خیلی قشنگ میشه تو دست بچه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
میخان یه سایزی بگیرم که از دستش درنیاد عقلن تا دو سالکی خیلی تنگ نشه

سلام النگو آخه برای بچه 

منم دخترم 6ماه ونیمش

براش نیم ست خریدم، با زنجیرش

تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود

عزیز اینجا رو ول کن همون سایز صفر طلا فردش بمن گفت اگه لاغر باشه تا دو سال میشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)