2777
2789

آیت الکرسی

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سوره ی طلاق زیاد بخون ، بسپر به خدا 

بگو از توان من خارجه ، خودت هدایتش کن

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
بیشتر ببینید

هروز از ته دل بنویس برای رابطه ای که میخوای ..خودت معجزشو میبینی 

خدا یعنی به خود آ......👌🏼♥️با خدا بودن این شکلیه 👈🏼چه بخوانی چه برانی ....چه به اوجم برسانی چه به خاکم بنشانی ....من نه آنم که برنجم نه تو آنی که برانی .....در اگر بازنگردد. نروم باز به جایی پشت دیوار نشستم چو گدایی بر سر راهی .... کس به غیر تو نخواهم  چه بخواهی چه نخواهی ....باز کن در   که جز این خانه مرانیست پناهی .............................خدایا شکرت بخاطر همه نعمت های فراوان که درزندگی ام دارم شکر گذارم 🙏🏼✨امروز به دنبال خوبی ها میگردم و از آنها قدردان هستم 🙏🏼✨من شادی و نشاط را به زندگی خود دعوت میکنم و با طبیعت جهان هستی در ارتباط هستم 🙏🏼✨پول به روش های پیش بینی نشده و غیر منتظره به من می‌رسد 🙏🏼✨بدن من بهترین چیزها را برای سلامتی برای رفاه من میداند 🙏🏼✨من افراد خوب را در زمان خوب جذب میکنم 🙏🏼✨اتفاق های خوب حالا برای من رخ میدهد 🙏🏼✨من ارزشمند هستم و به تنهایی کافی هستم 🙏🏼✨خدایا سپاس ♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼

بیشتر ببینید

#نرمی_دل_همسر

برای نرمی دل همسرتان وسایر افراد خانواده سوره صافات آیه به آیه به آب بخوانید و فوت نمائیدو به آنهابنوشانید.

#خواص_سوره_نور

برای خوشبختی وعاقبت خوش

درزندگی سوره نور را هرروز یکبار بخوانید.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

ذکر یا ودود ۱۰۰۱ بار بخون به یه چیز شیرین و زن و شوهر ( و سایر اعضای خانواده از آن بخورند 

چون ۱۰۰۱ بار زیاده 

یه بار بخون به سطل شکر ؛ به سطل قند ؛ به دبه ی شیره ؛ و ... ( دهانو نزدیک ببر تا نفس بهش بخوره 

********&&&&&&***********

غسل اویس قَرَنی ( هر از گاهی انجام بده : غسل اویس قرنی انجام میدهم قربة الي الله ) 

غسل زیبایی زلیخا 

قرائت سوره های مزمل ، طلاق ، مجادله ، نساء‌ " البته نساء‌یه خورده طولانیه " 

**********&&&&&&************

اگه نمیتونی ح ع غ ث ص ط ذ ظ ض رو مثل عربها تلفظ کنی صوت التحدیر " یا تند خوانی " سوره ی نصر رو دانلود کن و ۴۱ بار گوش بده ( یا صوتشو پخش کن‌ ) 

اولین روزی که میخوای بخونی روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روزهای بعد یا دفعات بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی 

روزهای نحس شامل : 

روز قمر در عقرب : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ : 

**********&&&&&**********