یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخبر ۸ساله تو کوچه خیابون چیکار میکنه بدون مادر پدر
تو کوچه خیابون نبوده عید فطر رفته بودن پیش مادر بزرگش اینا با بچه های دیگ ک خیلیم زیاد بودن ۸ . ۹ تا بچه بودن داشتن حیاط خونه بازی میکردن تازه چند تا مرد هم تو حیاط بودن دزد انقدر ماهر بوده ک در حیاط باز بوده دختره رو به یه واسطه ای کشونده بیرون و برده هیچ کس هم اون لحظه متوجه نشد تقریبا یک ساعت بعد متوجه میشن🥲
تو کوچه خیابون نبوده عید فطر رفته بودن پیش مادر بزرگش اینا با بچه های دیگ ک خیلیم زیاد بودن ۸ . ۹ تا ...
یه دفعه رفته بودم عروسی بعد شب حنابندان بود خانواده داماد حنا میارن خونه عروس وسط اون شلوغی معلوم نیست کی تو اون شلوغی چنگ زده پلاک زنجیره دختری را دزیده بود قشنگ جا ۵ تا انگشتش رو گردن دختره بود
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من کلا به خطرش کاری ندارم اتفاقا دست بچه خیلی النگو دوست دارم نگاه میکنم دست دخترم کیف میکنم اما متاسفانه موقع بازی و .. ضربه میزنه یا کج میشن یا ترک میخوره سعی میکنم همیشه جنسش ضخیم باشه ولی بازم عید گرفتم درعرض یکماه ضربه زده یکم شکلش خراب شده درآوردم فعلا