2777
2789
عنوان

زنیکه نفهم زد تو ذوقم اههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 34 پست
ما در حد پولمون بود متراژم میدونستیم ولی کسی نگفت ک کوچیکه نخر همه گفتن خونه خوبیه بعدها عوض میکنید. ...

کوچیک نیستا

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
ما بعد از ۱۰سال ک ازدواج کردیم با پول کارگری بدبختی وام قرض خریدیمش الان فک میکنم تموم پولمون دود شد

وا ینی چی براساس پولتون متراژ خریدیدن دیگ منم ده ساله ازدواج کردم واالا پول نصفشو ندارم بعد بیام بهت بگم نه اشتباه کردی

ول کن اهمیت نده برو توش کیف کن مبارکت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما در حد پولمون بود متراژم میدونستیم ولی کسی نگفت ک کوچیکه نخر همه گفتن خونه خوبیه بعدها عوض میکنید. ...

همه دلسوز شما بودن جز ایشون .

ناشکری نکن خیلیا در آرزوی همین هستن .

دهن بین باشی به هیچ جا نمی‌رسی .همیشه مغمومی 

اینجور ادما نفهمن.

ما هم بعده سالها ۲۰۶ خریدیم همسایه مون شاسی داشت ما هم خوشحال تو پارکینگ داشتیم نگاه ماشینمون میکردیم یهو اومد گفت وای چطوری تو این جا میشین؟؟؟ من و شوهرم به معنای واقعی دلمون شکست.به دو سال نکشید ورشکست شد و خداروشکر ماشاسی داریم اون الان تیبا داره.

دلشکستن تاوان بدی داره.

بخدا برای ما مهم نیست ولی خودش مارو میبینه راهشو کج میکنه و خجالت زدس

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

تنها جایی که کلاه سرت رفته از بابت همسایه‌ی نفهمه...

مردم چهارپنج نفرن خونه ۵۰متری میخرن 

خداروشکر که خونه نو خریدی

برا منم دعا کن

هیچوقت هم روی خوش ب همسایت نشون نده سلامش هم نکن آدم حسود و نفهم و فضولی هست

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
ما بعد از ۱۰سال ک ازدواج کردیم با پول کارگری بدبختی وام قرض خریدیمش الان فک میکنم تموم پولمون دود شد

واقعا چرا افکار مردم اینقد روتون اثر می‌زاره این جمله از لیونل مسیه:♥️♥️یک شیر به عقاید گوسفندان توجهی نمی کند

خیلیا هنوز مستجرن و شما صاحب خونه هستید

تنها جایی که کلاه سرت رفته از بابت همسایه‌ی نفهمه...مردم چهارپنج نفرن خونه ۵۰متری میخرن خداروشکر که ...

انشالله خدا اول ب خودتو عزیزات سلامتی بده بعدم صاحبخونه شی.خداروشکر طرف مستاجره میره

انشالله خدا اول ب خودتو عزیزات سلامتی بده بعدم صاحبخونه شی.خداروشکر طرف مستاجره میره

وااااااااای پس شک نکن از سوووووووز دلش بوده

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

وای وقتی طرف مستاجرش هست تابلو از حسادتش گفته دیگه.وای شما واقعا یکم منطقی فکرم میکردی اصلا ناراحت نمیشدی

وای وقتی طرف مستاجرش هست تابلو از حسادتش گفته دیگه.وای شما واقعا یکم منطقی فکرم میکردی اصلا ناراحت ن ...

آخه میگفت من تو ی محله دیگ خونه بزرگ دارم الا مجبور شدم فعلا بیام تو اینجا خونه بگیرم 😑