2777
2789
عنوان

خانوما بیاین جواب مادرشوهر چی بدم اگه زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 36 پست
خانواده عروس که کسیو نمی‌شناسه که بگه کی دعوت کنه یا نه اینا خودشون مارو دعوت نکردن ربطی به خانواده ...

همین که توقع می کنی، مشکل ات اینجاست، یه کمی بزرگ شو، توقع که نکنی، اذیت هم نمیشی. بزار دنیات بزرگ تر بشه.

همین که توقع می کنی، مشکل ات اینجاست، یه کمی بزرگ شو، توقع که نکنی، اذیت هم نمیشی. بزار دنیات بزرگ ت ...

بحث توقع نیست بحث اینه بنظرم  اینا چون توی مراسم بله برون ما بودن باید دعوت میکردن  و رفتارشان زشت بوده و اینکه مگه میشه بقیه بچه های فامیل باشند به ما نگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله برون تو خونه عروس برگزار میشه و خانواده عروس تعداد مهمونی که داماد میتونه دعوت کنه رو تعیین میکنن. 

شاید نسبت به ظرفیت خونه ی عروس امکانش نبوده تعداد زیادی مهمون دعوت کنه و برا همین شماهارو دعوت نکرده. 

عقد دعوت کردن به نظرم برین و از همین اول زندگی کدورت درست نکنین.

بحث توقع نیست بحث اینه بنظرم اینا چون توی مراسم بله برون ما بودن باید دعوت میکردن و رفتارشان زشت ب ...

اصرار داری فقط حرف خودت را بزنی 🙂 نظر خواستی، حقیقت را بهت گفتم، دوست داری گوش کن، دوست نداری تو همون عالم بمون. ده سال دیگه شاید به این نتیجه رسیدی.

گفتم انقدر ریز نشو، برو مراسم حال شو ببر.

بله برون تو خونه عروس برگزار میشه و خانواده عروس تعداد مهمونی که داماد میتونه دعوت کنه رو تعیین میکن ...

عزیزم  بقیه پسرای فامیل بودن پسر عموی های شوهرم بودن فقط شوهر من دعوت نکرده 

به عنوان تازه عروس 

خیلی زود داری این بحث ها رو شروع میکنی 

تازه وارد این خانواده شدی

بله برون برای ما مهم نیست

حتی عقد هم خیلی وقت ها خصوصی هست یا فقط بزرگترا رو میگن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
وا یعنی چی ندیدیم؟؟

نمیدونم والا دقیقا به مادر شوهرم همینو گفته حتی برا حرف مادرشوهرمم ارزش قایل نشده یه زنگ بزنه مثلا گفته ما رو جایی ندیده دعوت کنه انگار گوشی نبوده زمان قاجار هست 

عزیزم بقیه پسرای فامیل بودن پسر عموی های شوهرم بودن فقط شوهر من دعوت نکرده

حق داری استارتر با چیزی که شما میگی منم بودم نمی رفتم حس می کردم عقد دعوتم کردن که کادو بدم فقط همین

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
بحث توقع نیست بحث اینه بنظرم اینا چون توی مراسم بله برون ما بودن باید دعوت میکردن و رفتارشان زشت ب ...

دقیقا بحث توقع هست. واقعا بیخودی دنبال دردسر می گردی. برو مهمونی از زندگیت لذت ببر. اینجوری بخواهی سر هر چیزی بگی بی احترامی بود باید تمام عمر حرص بخوری و یه دونه یه دونه از همه کینه می گیری.