2777
2789

لبامو چن بارررر ژل زدم بهم نمیومد.شکل لبای شتر شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣خداروشکر آنزیم زدم چقدم درد داشت تمام ژل رفت. 

الان چیکار کنم ک توی چشم باشم؟

دوسدارم خودمو درشت کنم بیشتر توی چشم شوهرم باشم منظورم فقط چشم شوهرمه👀👀

بنظرتون باید چجوری ب خودم برسم؟

شما چیکار میکنید ژل لب زدین راضی بودید خوب بود پشیمون نشدین؟

منم تا حالا ژل نزدم ولی دوسدارم یبار امتحان کنم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا بودی ک باهات ازدواج کرده

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگه خودت دوست داشتی تغییر کنی بحثش فرق میکرد راهنماییت میکردم ولی واسه یکی دیگه حتی اگه اون شوهرت باشه هیچ وقت خودتو تغییر نده

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

با این چیزا تو چشم شوهرت نمیری 

مردا هدف گرا هستن پس زنی که برای خودش هدف و برنامه داره در نظرشون جذابه 

زنی که واسه خودش و زندگیش ارزش قائله 

کار و برنامه و هدف داره 

پول در میاره 

و در کنارش احترام شوهرشم داره و بهش اقتدار میده

یه قیافه های میبینم تو نزدیکانم شبیه ببخشید بوزینه ولی شوهرشون عاشقشونه دلیلشم اینه که دختره خودشو دوس داره به خودش میرسه ازلحاظ استایل ونظافت واینا به چهره نیس به اعتمادبنفسه

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
ندارم اعتماد ب نفسم صفره خودمو از همه کمتر میبینم

همون دیگه 

تا وقتی خودتو هرطوری که هستی نپذیری و دوست نداشته باشی 

مطمئن باش جنین لوپز هم بشی به چشم شوارت نمیای

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اگ بهت بیاد خیلی خوبه

من بینیم قوز نداره و سربالا هم هست ولی پهنه 

انزیم میشه بزنم یکم کوچیکتر شه ؟یکی دونفر گفتند

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم