2777
2789
عنوان

با لینک گوشیمو هک کردن و موجودیمو پایا کردن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 56 پست
همیشهبرید داخل سایت خود عدل ایرانسرخود وارد هیچ سایتی نشیدشاید پدر و مادر های ما سواد درست حسابی ندا ...

واقعنم اینطوره من بخاطر یه اشتباه با این وضعیتم دو روزه کارم شده گریه 

همیشهبرید داخل سایت خود عدل ایرانسرخود وارد هیچ سایتی نشیدشاید پدر و مادر های ما سواد درست حسابی ندا ...

واقعنم اینطوره بخاطر یه اشتباه با این وضعیتم دوروزه کارم شده گریه و افسوس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نوشته بودن شکایت شده ازتون و بابام اینا هم یه مشکلی بود فک کردن برا اونه

جالبه دقیقا این لینکا برای کسایی که ثنا دارند میاد این یعنی از نفرات خودشونند

بلاخره همه چیز درست میشه

معمولا اون حسابی که براش پول میره 

حساب یه بدبخت از همه جا بی خبر هست

چند ازتون کلاهبرداری شده ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

جالبه دقیقا این لینکا برای کسایی که ثنا دارند میاد این یعنی از نفرات خودشونند

خیر

برای همه میره ‌‌..... بعد هم الان اکثرا ثنا دارند

نتیجه گیری تون بی منطق ترین بود و امیدوارم این منطق و استنتاج رو تو زندگی عادی نداشته باشید که خیلی شبیه به همونایی هست که فریب می خورند

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیربرای همه میره ‌‌..... بعد هم الان اکثرا ثنا دارندنتیجه گیری تون بی منطق ترین بود و امیدوارم این م ...

نه عزیزم اینو میدونم که همه ثنا دارند منظورم این بود اونایی که پرونده هاشون در جریانه یا ویتینگ هستند بود حالا شما گارد نگیر فوری که منم برداشتم نسبت به شما بد میشه به هر حال مختاری بپذیری یا نپذیری

بلاخره همه چیز درست میشه

خدا بهت صبر بده این داغ بتونی تحمل کنی ، از منم کلاهبرداری کردن کارم به شکایت رسیده ولی در نهایت هیچ کاری نکردن و طرف پیدا نکردن ، آخرش رسید به اینکه صاحب کارت یه پیرمرد کور تو روستایی دور افتادست ، که کارت بانکیش رو برای 100 هزار تومن فروخته و هیچی از دار نیا نداره که من بخوام بگیرم کلاهبردارها هم کارت خالی میکنن بلافاصله ولی شما شکایت کن شاید شانس بیاری

نه عزیزم اینو میدونم که همه ثنا دارند منظورم این بود اونایی که پرونده هاشون در جریانه یا ویتینگ هستن ...

هر کسی اینجا مختار هست نظرش رو بنویسه

و دلیل منم برای نوشتن برای شما دقیقا همون چند جمله آخرم‌ بود.... به قول معروف من آنچه شرط بلاغ است گفتم، خواه پند گیر خواه ملال

موفق باشید