2777
2789
عنوان

بدترین دردی که تجربه کردین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکلات همسرم و خانوادم بزرگترین غم زندگیمه خیلی تحت فشارم به خودکشی فکر میکنم فقط به خاطر بچه هام دست نگه داشتم

برای حل مشکل خانوادگیم اومدم نی نی سایت با قلب مهربونت یه صلوات برای حل مشکلم بفرست❤️

نمیمیرنهر روز خوشبخت ترنمن ب کدوم گناه به این روز افتادم 💔💔🤌💔💔اونقدر گریه کردم از دیدن قیافم بد ...

باید ارزش خودتو بدونی بفهمی اونوقت کسی جریت نمیکته چیزی بهت بگه 

هوالمحبوب 💜

من از سال ۱۴۰۰تا۱۴۰۳همش داشتم فقط تجربه میکردم 😂😂دیگه الان دارم یکم زندگی میکنم🤣🤣💔💔

منم ۶ ساله دارم درد میکشم

درد خیانت و همچنان ادامه داره

امروز برا مادرم گفتم و گریه کردم

خیلی سخته

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
مگه زندگی خاله بازیه.مامانم طلاق گرفت منم گرفتم بچمم بگیره! چه فرآیندیه آخه.خب طلاق نگیرین.یکم صبر ک ...

مسیله من فرق میکرد الان که میرم مشاور حتی علایم اعتیاد روهم فهمیدم ... قرار نیست برای ۳ ماه عقد تااخر عمر زجر بکشم

هوالمحبوب 💜

وقتی که خانواده شوهرم تمام تلاششونو برای بهم زدن زندگیم کردن و موفق شدن. شبانه روز کارم گریه بود و اشک. الان دیگه حسی به این زندگی ندارم ولی شوهرم داره سعی میکنه روزایی که به کامم زهر کرد را درست کنه و خانواده ش همچنان در حال بهم زدن هستن . و منم بی حس دیگه هیچی برام مهم نیست جز دخترم حالم از همشون و از همه بیشتر از شوهرم بهم میخوره

نمیتونی درستشون کنی؟

کدومو درست کنم ؟

تک تک خرابن

8تا شو کشیدم

بقیشم دارن میریزن خودشون

کاش به کسی ک درد جسمی و بیماری داره زخم نزنن 

بخدا ما خودمون درد زیادی داریم دیگه تحمل زخم بقیه رو نداریم 😔💔🤦

خدایا نذار امید کسی نا امید بشه،خودت براش معجزه کن.

منم جدا شدم بایه بچه ی چند ساله 

از 

جداییم پشیمون نیستم 

اما خب 

مشکلات 

زندگی 

ادمایی ک دورو برت هستن 

ضربه اشو بهت میزنن 

دچار 

سردر گمی و افسردگی میشی 

بخصوص اونایی ک 

زخم میزنن ب دلت

منم ۶ ساله دارم درد میکشمدرد خیانت و همچنان ادامه دارهامروز برا مادرم گفتم و گریه کردمخیلی سخته

منم درد خیانت رو چشیدم چهارساله هنوز بفکرشم بابتی ک اینهمه ضربه بهم وارد کرد از لحاظ روحی نابود شدم💔