2777
2789
عنوان

لعنت به من و روزی که اومدم تجربی

208 بازدید | 25 پست

آخه بگو تو که میخواستی عاشق معلمی بشی تجربی اومدنت چی بود؟!! که الان کلی فشار بکشی و آخرش معلوم نباشه میخوای قبول شی یا نه

خیلی داغونم درصدام افتضاحه ریاضی و فیزیک اصلا نخوندم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مگه من چی میخوام🥺فقط میخوام یکی از صندلی های فرهنگیان سهمم بشه🥹🥹🥹 اگه امسال قبول نشم زبونم لال میمیرم،دعا کنید اگه قراره قبول نشم خدا جونمو قبل کنکور بگیره 

این حرفم اصلا اصلا قبول ندارم که مگه همه چی کنکوره!!بله بلهههه که همه چی کنکوره ،،برا منی که اونقدر خانواده ثروتمندی ندارم تا مشاغل آزاد برم و پیشرفت کنم کنکور تنها راه موفقیت منه😤🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️

پ.ن:کلاس نهم بودم به واسطه هیجانات دوره نوجوونی و تنوع طلبی دلباخته و شیفته تجربی و پرستاری بودم ولی الان هیچ علاقه ای به تجربی و کادر درمان شدن ندارم نتیجه====در نوجوانی آدم هر دم یه هوا میزنه و ثبات نداره،بعد یه عده میان دختر نوجوان روشوهر میدن خب معلومه این بعدا مث من پشیمون میشه؛؛حالا برا من فقط یه رشته بوده قابلیت جبران داره ولی بعدا به اون کلی انگ خراب بودن میخوره.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه کنکور انسانی بدی حالا چون قبول شدنش از انسانی ی مقدار راحت تره

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چند ساله پشتی؟منم عین توام به واسطه فشار اومدم والان خوشم از رشته ریاضی میاد نمیتونم برم

۲ساله 

۲۰ سالمه😭😭😭

تقصیر خودمه خودم خودمو بدبخت کردم

من حفظیات فول بودم ریاضی خوب نبودم 

حتی هنر میرفتم هم موفق میشدم 

پارسال که یکسال پشت بودم فامیل کلی بهم کنایه و مسخره کردن امسال که دیگه واویلا🥹

۲ساله ۲۰ سالمه😭😭😭تقصیر خودمه خودم خودمو بدبخت کردممن حفظیات فول بودم ریاضی خوب نبودم حتی هنر میرف ...

من زیست و شیمی مشکلمه بقیشو اوکی بودم و ریاضیم خوب بود خر خر اومدم تجربی موندم عین خر تو گل دلم نمیاد دیگه درس بخونم چیزی خوندی تا حالا چقدر خوندی کی شروع کردی منم پشتم ۱۹سالمه همدردیم من یه عالمه هزینه کردم خدا مرگم بده فقط

من زیست و شیمی مشکلمه بقیشو اوکی بودم و ریاضیم خوب بود خر خر اومدم تجربی موندم عین خر تو گل دلم نمیا ...

من فکر میکردم زیست و شیمی رو اوکی ام 

دیروز آزمون دادم خراب کردم 

من زیست و شیمی مشکلمه بقیشو اوکی بودم و ریاضیم خوب بود خر خر اومدم تجربی موندم عین خر تو گل دلم نمیا ...

منم پشتم ۱۹ سالمه 

پشت کنکورم حداقل ۴۰۰ میلیون خرج کردم 

الان برگشتم میگم بهداشتم شد میرم واقعا متنفرم از خودم 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منی

منم پشتم ۱۹ سالمه پشت کنکورم حداقل ۴۰۰ میلیون خرج کردم الان برگشتم میگم بهداشتم شد میرم واقعا متنفرم ...

پارسال خوب دادی؟من گند زدم امسال هزینه کردم هیچ گوهی نخوردم تو چی؟ من اصلا امیدم از دست دادن

منم پشتم ۱۹ سالمه پشت کنکورم حداقل ۴۰۰ میلیون خرج کردم الان برگشتم میگم بهداشتم شد میرم واقعا متنفرم ...

حداقل ۴۰۰ میلیون خرج نکردم الان انقدر به خاطر اونم بسوزم😂

فقط کتاب خریدم و ازمون