چجوری بهش بفهمونم یکی از دوستاش میگفت همیشه همینجوریه اصلا لباس کارش رو نمیبره سال ب سال بسوزه🤧😓اصلا میاد از کنارم رد میشه حالم بهم میخوره از بوی عرقش😣😦🤮🤢ی روز برگشت گفت وای چقدر. گرمه منم دیدم فرصت خوبیه بهش بگم ک آره لباس رو آدم باید هر روز بشورع بعد بهش گفتم آره دیگه من ک تو هفته ۳ بار لباسامو میبرم میشورم اتو زده میارم میپوشم هوا گرم شده دیگه از این ب بعد باید هر روز ببریم لباسامونو بشوریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دوستانی که ریپلای کردن اسپری بوش بدتره روی بوی عرق
متوجه هستم
منظور باید به طرف برسه که مبرسه
مسواک نزدن دلیل بوی بد دهانه ولی شما آدامس بدی به یکی بالاخره میفته دهنش بو میده
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مدیرتون میتونه بگه مشتریا شکایت داشتن تا بهش بربخورع
میخاستم برم به منابع انسانی بگم صداش کنن بهش بگن ولی غیرمستقیم میگن ک هیچ اسمی از من برده نشه ولی دلم نیومد گفتم گناهه آبروشو ببرم ولشکن
یکی دیگه از بچه ها همینجوری بود یه نفر رفته بود به منابع انسانی گفته بود ک این بوی بدی میده و فلان بعد دختره اومد دیدم داره گریه میکنه پرسیدیم چیشدع گفت من واقعا بوی بدی میدم؟ماهم هیچی نگفتیم بعد گفت نمیدونم کدوم از خدا بی خبری رفته گفته من بوی بد میدم
عزیزم ایشون تنبلع تو نظافت شخصیش و شما برگه گذاشتنم فک نکنم به هیچ جاش بگیرع احتمالا نزدیکان و بستگانش چنبار این موضوعرو بهش گفتن باید بپیچونی پیشش نشینی اگه بوش اذیتت میکنه یا باهاش زیاد هم کلام نشو چاره نیس😑💔
بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
وقتی که نیستن بقیه همکارا میگن این دوتا بو بد میدن
یکیشون که حتی مدل غذا خوردنشم کثیفه
انگشتای چربشو با زبونش تمیز میکنه
حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جملهی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!