2777
2789
عنوان

یکی از همکارام خیلی بوی بد میده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 49 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستانی که ریپلای کردن اسپری بوش بدتره روی بوی عرق

متوجه هستم

منظور باید به طرف برسه که مبرسه

مسواک نزدن دلیل بوی بد دهانه ولی شما آدامس بدی به یکی بالاخره میفته دهنش بو میده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
مدیرتون میتونه بگه مشتریا شکایت داشتن تا بهش بربخورع

میخاستم برم به منابع انسانی بگم صداش کنن بهش بگن ولی غیرمستقیم میگن ک هیچ اسمی از من برده نشه ولی دلم نیومد گفتم گناهه آبروشو ببرم ولشکن 

یکی دیگه از بچه ها همینجوری بود یه نفر رفته بود به منابع انسانی گفته بود ک این بوی بدی میده و فلان بعد دختره اومد دیدم داره گریه می‌کنه پرسیدیم چیشدع گفت من واقعا بوی بدی میدم؟ماهم هیچی نگفتیم بعد گفت نمی‌دونم کدوم از خدا بی خبری رفته گفته من بوی بد میدم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

عزیزم ایشون تنبلع تو نظافت شخصیش و شما برگه گذاشتنم فک نکنم به هیچ جاش بگیرع احتمالا نزدیکان و بستگانش چنبار این موضوعرو بهش گفتن باید بپیچونی پیشش نشینی اگه بوش اذیتت میکنه یا باهاش زیاد هم کلام نشو چاره نیس😑💔

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

دوستانی که ریپلای کردن اسپری بوش بدتره روی بوی عرقمتوجه هستممنظور باید به طرف برسه که مبرسهمسواک نزد ...

خودش متوجه اس بوی گند میزنه منتها خودشو زده به اون راه مثلا اسپری میخواد بگه بفهم خودتو نزن به نفهمئ؟باز نمیفهمه چون میفهمه و خودشو زده به نفهمی

اسپری بهش هدیه بده

اصلا با اسپری درست نمیشه فکر کنم اصلا حمام نمیکنه در این حد موهاش همیشه چرب و آشفته اصلا شونه نمیزنه موهاشو مشخص میشه دیگه 

باز اگه شوهر همین زن خیانت کنه میگن مگه ما چی کم داشتیم که خیانت کرد یکی نی  بگه خاهرم برو حموم

اگه ریپ زدم یا تگت کردم توهم ریپ بزن در غیر این صورت شعور داشته باش وریپ نزن، به غیر اسی کسی ریپ نزنه

منم دو تا از همکارای مرد دقیقا همینطورن 

وقتی که نیستن بقیه همکارا میگن این دوتا بو بد میدن

یکیشون که حتی مدل غذا خوردنشم کثیفه

انگشتای چربشو با زبونش تمیز میکنه

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید
عزیزم ایشون تنبلع تو نظافت شخصیش و شما برگه گذاشتنم فک نکنم به هیچ جاش بگیرع احتمالا نزدیکان و بستگا ...

اصلا نمیتونم پیشش بشینم و باهاش همکلام شم اصلاااا🤮🤮🤢حالم بهم میخوره واقعا حالت تهوع میگیرم وقتی از کنارمون رد میشه