2777
2789

چجوری بهش بفهمونم یکی از دوستاش می‌گفت همیشه همینجوریه اصلا لباس کارش رو نمیبره سال ب سال بسوزه🤧😓اصلا میاد از کنارم رد میشه حالم بهم میخوره از بوی عرقش😣😦🤮🤢ی روز برگشت گفت وای چقدر. گرمه منم دیدم فرصت خوبیه بهش بگم ک آره لباس رو آدم باید هر روز بشورع بعد بهش گفتم آره دیگه من ک تو هفته ۳ بار لباسامو میبرم میشورم اتو زده میارم می‌پوشم هوا گرم شده دیگه از این ب بعد باید هر روز ببریم لباسامونو بشوریم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

اسپری بهش هدیه بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستش می‌گفت تو همیشه بوی عطر میدی خیلی به نظافت اهمیت میدی خوشبحال شوهرت منم گفتم خب آدم اگه بوی خوب بده خودش بیشتر لذت میبره نسبت ب دیگران اگه هم کثیف باشه بازم خودش بیشتر اذیت میشه ولی گفت این اصلا اذیت نمیشه بدبخت شوهرش🤧😣😦

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
اسپری بهش هدیه بده

لباساشو نمیشوره

کاری به اسپری نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید

یه سایتی هم بود به طرف اس ام اس مبداد اسمش یادم نمیاد

محترمانه بهش مبگفت بوی خوبی نمیدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
یه سایتی هم بود به طرف اس ام اس مبداد اسمش یادم نمیادمحترمانه بهش مبگفت بوی خوبی نمیدی

سایت بومیدی

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚