2777
2789
عنوان

چند ساعت دیگ باید از پیش مادرم باز برم خوابگاه حالم بده🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 148 پست
ما ۸ نفر آدم توی ی اتاق کوجیک و نمی تونم بسازم با تم اتاقی هام ی سری واقعا روی مخن

سخته واقعا ولی میگذره تموم میشه میره پی کارش من انقدر اذیت شدم که فکر میکردم تروما های خوابگاه و در به دری تا آخر عمر باهام میمونه ولی یک سال و نیمه فارغ تحصیل شدم خوابگاه برام شده یه خاطره محو و دور زود تموم شد و زودم فراموشش کردم

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
قانون و مقرارت سربازی بسیار سخت از درس و دانشگاس ... بسییییار

اینم فرقی با سربازی نداره از ۸ صب تا ۶ شب کلاسی و بعدش ی جلسه غیبت بعضی استادا حذفت میکنن حتی برای ی جلسه بعدش فردا امتحان روز بعد امتحان باز تا غروب کلاس و بعدش خوابگاه 

🍀مشاور کنکور🍀خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سخته واقعا ولی میگذره تموم میشه میره پی کارش من انقدر اذیت شدم که فکر میکردم تروما های خوابگاه و در ...

باورت دیگ حالم اتوبوس و ترمینال و شهر غریب بهم میخوره

چرا فک میکنین خوابگاه بهترین دوران ؟؟؟من ن میتونم با بچه های اتاق کنار بیام ن دوری مادرم

چون بهترین دوران بود برای من .من ۲۰ سال پیش تجربش کردم .چون نمیخوای از کودکی بیای بیرون .شما داری مستقل میشی .این یه فرصته .مامانم چیه .نه این مدت رو برای خودت زجر کن نه مادرت .اونم میخواد مستقل بشی .وقتی برگردی یه ادم دیگه ای هستی.ولی تا وقتی بچسبی و مامانم مامانم کنی هیچ رشدی نمیکنی 

اره دقیقا میگم ک بچه دار هم شدم می‌خوام برم اون شهر سر بزنم یا کاری فقط میگم زود بگذره بزنم بیرون ول ...

چشم فردا میرم پیش مشاور دانشگاه عزیزه دلمی آبجی 💚🥺

عاره حال روحیم دوباره ی مدت خیلی بهم ریخته میتونم بگم دوباره برگشتم ب دو آن پشت کنکور

ی مدت قبول شده بودم خوشحال بودم جوگیر بودم حالم بهت. بود الان دوباره بد شده

رهگذر عزیزم لطفا غم رو رها کن لطفا ،،،به خاطر خودت و مادرت...روح از اسارت استرس و ترس و غم رها کنره ...

قربونت برم من عزیزه دلم مرسی ک بهم اینقدر حس مثبت و خوب و انگیزه دادی چشم سعی میکنم تحمل کنم اینم میگذره دوری از مادرمم میگذره 

باورت دیگ حالم اتوبوس و ترمینال و شهر غریب بهم میخوره

من حالم از صدای دستفروش های ترمینال و باجه فروش بلیط هم بهم میخوره 🤦 پارسال کنکور ارشد شرکت کردم رتبمم خوب شد ولی شهر خودم نیاوردم جرئت نکردم شهر دیگه ای بزنم کلا قید فوق رو زدم در توانم نبود دو سال دیگه خوابگاه و خانه به دوشی 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

چی بگم

دختر از این شرایط برای استقلال استفاده کن

اینقدر ناشکری نکن

زندگی مثل گل رزه، هی گلبرگاشو میکنی

تهش میبینی هیچی نبود

مهم گلبرگا بودن که تو از سر بهتر بهتر از دستشون دادی

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
چن روز دوری

از شنبه تا چارشنبه احتمالا

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
اینم فرقی با سربازی نداره از ۸ صب تا ۶ شب کلاسی و بعدش ی جلسه غیبت بعضی استادا حذفت میکنن حتی برای ی ...

سرباز از صبح تا شب گیر کار و مسولیت های سنگینه با لباس و پوتین سربازی ، شب هم شیفت باید توو برجک ، توو بیابون ، توو سرما و گرما . صبح هم دوباره باید سرکار و قرارشون حاضر باشند . کوچکترین خطا و سهل انگاری تنبیه و جریمه داره .. بنظرت کدوم سختتره ...؟؟؟؟

سرباز از صبح تا شب گیر کار و مسولیت های سنگینه با لباس و پوتین سربازی ، شب هم شیفت باید توو برجک ، ت ...

حالا با این شرایط ، از خونواده هم دور ، اگه مریض شد کی پرستاریشو کنه که خوب بشه ، هیچکی