2777
2789
عنوان

چند ساعت دیگ باید از پیش مادرم باز برم خوابگاه حالم بده🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6200 بازدید | 152 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری منم خوابگاهی بودم تا روز آخر بعد اون همه رفت و آمد هم غم رفتن به خوابگاه و ذوق برگشتن به خون ...

ااشتم امروز میرفتم ماشین خراب شد وسط راه دوباره ه مجبور شدیم برگردیم شهر خودم خیلی خوشحال بودم میرم پیش‌مادرم

دوباره فردا ۷ صب بلیط دارم و باید با مادرم خدافظی کنم🥲😭

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

اگه عاقل باشی از این شرایط استفاده میکنی تا از این بچه ننگی در بیای و مستقل بشی .کاری که من با خودم ...

چرا فک میکنین خوابگاه بهترین دوران ؟؟؟

من ن میتونم با بچه های اتاق کنار بیام ن دوری مادرم

ااشتم امروز میرفتم ماشین خراب شد وسط راه دوباره ه مجبور شدیم برگردیم شهر خودم خیلی خوشحال بودم میرم ...

حالا من وابسته به کسی نبودم دلم برا اتاقم و راحتیم تنگ میشد😂 

از خوابگاه و زندگی کردن با چند نفر توی اتاق کوچیک متنفر بودم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
پس پسر من چی بگه که همیشه عزیز دردونه و کنار قلبم بوده ، الان سربازه با ۱۴ ساعت فاصله و چند ماهی ، ف ...

خب منم مث اون زجر میکشم دیگ چ ف قی داره هر دو دوریم از خانواده 🥲🥲🥲

مامانشو خیلیدوست داره ربطی نداره

عآره من یکی از دلایلی ک باعث شد پشت کنکور خو کشی نکنم مادرم بود و خیلی خیلییی دوسش داشتم و بهش وابسته بودم ب شدت وابسته 

الانم ازش دور شدم و برام سخته

حالا من وابسته به کسی نبودم دلم برا اتاقم و راحتیم تنگ میشد😂 از خوابگاه و زندگی کردن با چند نفر توی ...

ما ۸ نفر آدم توی ی اتاق کوجیک و نمی تونم بسازم با تم اتاقی هام ی سری واقعا روی مخن

العی تو هم اسم اون شهر میادفقط یاد بغض ودوری وناراحتی میوفتی مث‌من ؟؟؟مشاور دانشگاه نمیدونم نمیتونم ...

اره دقیقا 

میگم ک بچه دار هم شدم می‌خوام برم اون شهر سر بزنم یا کاری فقط میگم زود بگذره بزنم بیرون 

ولی خدا وکیلی تو حال روحیت اصلا خوب نیست توروخدا قسمت میدم با مامان یا روانشناس حرف بزن درمان کن خودتو نزار مثل من بشی بخداااااا تهش مریضیه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا .....

رهگذر تو زندگی رو کلا سختش میکنی یاد تاپیکای پارسال همین تایم بیوفت خداروشکر کن و برو خوابگاه باشه؟

سخت نمیکنم آبجی بخدا دست خودم نبست روزایی ک میخوام برم خوابگاه بغضم میاد گریه ام میگیره چ کنم اخه 

دست خودم نیست کدش دلتنگ نمی‌شدم