2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید ببیند جوجه کوشولوم چ‌کار زشتی انجام میده😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 117 پست
چرا نریدی بش؟من جات بودم ی فضولی بش نشون میدادم ک صدتا فضول از پر و بالش بزنه بیرون پرنسسعلی جون

جزء ادمیزاد نیست که باهاش دهن به دهن بشم ارزش نداره

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من نمیتونم جوجه نزدیکم شه مور مور میشم ولی خیلی دوسشون دارم

خیلی بانمکه و دعوایییی

باورت نمیشه نامزدم میاد تو اتاق😂🤣میاد طرفم جوجه خودشو میکشه از سوراخ کارتن بیاد بیرون(نامزدم میگ غیرتیه🤣)

جزء ادمیزاد نیست که باهاش دهن به دهن بشم ارزش نداره

ولی منم اولا خیلی سعی میکردم محترم باشم 

تا یبار ک ی کاربر اقا زر اضافی زد(دخترم خطاب کرد مرتیکه هول)

منم مادرشو مورد عنایت قرار دادم تا بفمه ب دختر و زن خودش بگ دترم 

"HUH"

من میمیرم براجوجه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید
🤣🤣😂😂واقعن هیزه

گربه من یه هیزیه که دومی نداره

سگمم غیرتی

گربم قشنگ میاد رو بالاتنه🤦🏻‍♀️😂بعد اصلا نمیتونم تکونش بدم چون عصبی میشه

سگم سرییییع میاد جلوش واق واق میکنه🤣🤣ولی میدونه اگه بزنتش گربم حمله میکنه بهش نمیزنتش

شوهرم بنده خدا این وسط شده رقیب عشقی اینا🤣🤣

کاربری مال ۲ نفره🦥
گربه من یه هیزیه که دومی ندارهسگمم غیرتیگربم قشنگ میاد رو بالاتنه🤦🏻‍♀️😂بعد اصلا نمیتونم تکونش بدم ...

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣سگت از این کوچولوهاس؟

عکسشو میزاری؟

جوجه من 😂😂🤣یه لجبازیه ک‌دومی نداره

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣سگت از این کوچولوهاس؟عکسشو میزاری؟جوجه من 😂😂🤣یه لجبازیه ک‌دومی نداره

نه دوبرمنه خیلی گندس

بیچارم کرده😂😂😂

عکسشو راستش ندارم چون گوشیم حافظه نداره الانم شوهرم بردتش پارک چون جدیدا شکمو شده و تا اسم غذا میاد آب دهنش مث فواره میزنه بالا کل خونه رو تفی میکنه😐😂🤦🏻‍♀️

کاربری مال ۲ نفره🦥
🤣😂😂دعوا هم میکنه زیادددد خیلییی دعوایههخیلیم کوچولوه😂🤣جوجه رنگیه

من خواهرم برا بچه هام دوتا خرید آورد. درو روش باز نکردم بهش گفته بودم نیار من خوشم نمیاد تو خونه باشن زودم میمیرم عذاب وجدان میگیرم