2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید ببیند جوجه کوشولوم چ‌کار زشتی انجام میده😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 117 پست
ذهن طرف : ایدا کیه ؟‌😔🤣🤣

🤣جر حق

"Forever ARMY~BTS"[اگ هدفت از ریپلای کردن رو من، گفتنه جمله (از بی تی اس دست بکش،بی تی اس فلانه بهمانه) هست؛لطفا از همون اول ریپلای نکن، من ب حرفا و نظرات تو و امثال تو ن اهمیتی میدم ن نیاز دارم(ساده تر بگم ب صدتا دلقک مثل تو برخوردم تابحال)اون تایمی ک نیاز داشتم یکی دستمو بگیره و کمک حالم باشه،بی تی اس پیشم بوده،ن تو!پس زر زر نکن،هرکس رو تو قبر خودش میزارن]       

بیشتر ببینید
لنتیییییییییچیکار کردیییییییتو تلگرام عکس بددهههههههه دارک نیس خوردنیهلنتییی🤣

چونکه اون موهامو دوس داشت 😌🤣

بعدا بم پیام بده 😭

موهام خوردنیه ؟ 😔😔😔

منحرفففف🤣🤣🤣

[💍♥️] (:...And this was our story ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2238561

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چونکه اون موهامو دوس داشت 😌🤣بعدا بم پیام بده 😭موهام خوردنیه ؟ 😔😔😔منحرفففف🤣🤣🤣

خوب کردی پس

باش

ن اصلا لواشکام خوردنیه گمرو نبینمت🤣🤣🤣

"Forever ARMY~BTS"[اگ هدفت از ریپلای کردن رو من، گفتنه جمله (از بی تی اس دست بکش،بی تی اس فلانه بهمانه) هست؛لطفا از همون اول ریپلای نکن، من ب حرفا و نظرات تو و امثال تو ن اهمیتی میدم ن نیاز دارم(ساده تر بگم ب صدتا دلقک مثل تو برخوردم تابحال)اون تایمی ک نیاز داشتم یکی دستمو بگیره و کمک حالم باشه،بی تی اس پیشم بوده،ن تو!پس زر زر نکن،هرکس رو تو قبر خودش میزارن]       

بیشتر ببینید
17سالمهکلاس دهممتو همه تاپیکام اشاره کردم نمیدونم چ اصراریه

۱۷

اره دیگه نوجوونی

اصرار برا این بود ک بگم منم تو سن و سال تو همین حسو داشتم

فکر میکردم عصبی و پرخاشگری و نرمال نبودن خیلی خفنه

ولی الان میگم خدا اون دورانم از خاطره همه پاک شده باشه ک انقد سم بودم

کاربری دوم

خوب کردی پسباشن اصلا لواشکام خوردنیه گمرو نبینمت🤣🤣🤣

ولی ریدم توش

یکم بالاتر از زانوهام بود فقط 🥲

ای باباااا منم خوردنیم 😔😔🤣

[💍♥️] (:...And this was our story ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2238561

۱۷اره دیگه نوجوونیاصرار برا این بود ک بگم منم تو سن و سال تو همین حسو داشتمفکر میکردم عصبی و پرخاشگر ...

عزیز من داری اشتباه میکنی

اصن اون مدلی نیس 

فقط الان اعصابش خورده از جایی همین

ندیده و نشناخته قضاوت نکن

۱۷اره دیگه نوجوونیاصرار برا این بود ک بگم منم تو سن و سال تو همین حسو داشتمفکر میکردم عصبی و پرخاشگر ...

من جدی ن پرخاشگرم ن اصراری بر پرخاشگر بودن دارم

درکل ادم اروم و مهربونیم هسم تا وقتی چیزی حرصمو درنیاره

اوک مرسی

بیشتر ببینید
من فک کردم طرف میشناسههه 🤣🤣

ن بابا

😂کسی ک بمن مظلوم میگ پرخاشگر خب تو باید حدس بزنی هیچ سناختی نداره

بیشتر ببینید
ولی ریدم توشیکم بالاتر از زانوهام بود فقط 🥲ای باباااا منم خوردنیم 😔😔🤣

لنتی

میری گم میری از جلو چشامممم

اونهمه رو کوتاه کردی؟

بخاطر ی ادم عوضییییه خیانتکارررر؟

جپن بیا بخورمت

استغفرالله

من لواشک دوس فقط😭🤣

بیشتر ببینید
لنتیمیری گم میری از جلو چشامممماونهمه رو کوتاه کردی؟بخاطر ی ادم عوضییییه خیانتکارررر؟جپن بیا بخورمتا ...

اون موها شاهد همه ی خاطراتم بودن ..🥲

خدا لعنتش کنه ..

زشته وسط تاپیک عمومی عهههه😔🤣🤣

ترش نیستم 😔😔