بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا اینی که تگ میشه واکنشی هم نشون میده؟ بارها روی این گستاخ ها تگ کردم ولی انگار نه انگار
نینی یار پنج عشقم بود
حیف ک دیگ نیس
"Forever ARMY~BTS"[اگ هدفت از ریپلای کردن رو من، گفتنه جمله (از بی تی اس دست بکش،بی تی اس فلانه بهمانه) هست؛لطفا از همون اول ریپلای نکن، من ب حرفا و نظرات تو و امثال تو ن اهمیتی میدم ن نیاز دارم(ساده تر بگم ب صدتا دلقک مثل تو برخوردم تابحال)اون تایمی ک نیاز داشتم یکی دستمو بگیره و کمک حالم باشه،بی تی اس پیشم بوده،ن تو!پس زر زر نکن،هرکس رو تو قبر خودش میزارن]
ولی منم اولا خیلی سعی میکردم محترم باشم تا یبار ک ی کاربر اقا زر اضافی زد(دخترم خطاب کرد مرتیکه هول) ...
چقد عصبی ای
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
اره عصبیم وقتی میبینم ک ی مرد متاهل ک با افتخار اسم بچه دوسالشو زده تو امضاش برگرده ب من بگه دختر نازم
من بدم میاد
و همینه ک هس
خط قرمزمه
خوشمم نمیاد کسی رعایت نکنه راجع ب خودم
"Forever ARMY~BTS"[اگ هدفت از ریپلای کردن رو من، گفتنه جمله (از بی تی اس دست بکش،بی تی اس فلانه بهمانه) هست؛لطفا از همون اول ریپلای نکن، من ب حرفا و نظرات تو و امثال تو ن اهمیتی میدم ن نیاز دارم(ساده تر بگم ب صدتا دلقک مثل تو برخوردم تابحال)اون تایمی ک نیاز داشتم یکی دستمو بگیره و کمک حالم باشه،بی تی اس پیشم بوده،ن تو!پس زر زر نکن،هرکس رو تو قبر خودش میزارن]
اره عصبیم وقتی میبینم ک ی مرد متاهل ک با افتخار اسم بچه دوسالشو زده تو امضاش برگرده ب من بگه دختر نا ...
اره البته اون متاهل بوده و زر اضافی زده حق داری
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**