2777
2789

مثل شوهرگاومن من با 178 قدازمن کوتاه تره مردک خراب بهم خیانت کرداعتمادبه سقف عوضی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم میگم تفاهمی نداریم میگ صب کن درست میشه🤣🤣🤣

نگو تفاهم نداریم بگو قصد ازدواج ندارم.

وقتی میگی تفاهم نداریم یا شرایطشو ندارم و فلان یارو هی میخواد تلاش کنه نظرت عوض شه، امیدوار میشه.

اگه بازم ولت نکرد بگو متاسفانه هیچ حسی به شما ندارم لطفا سیک کنید، چیز یعنی اصرار نکنید

پولاستیکی گیرمیزی فوشار میدی میریزی😐

عمو و زن عموی منم همینن

خیلی بده 

دختره قد بلند تا حالا بهدپستم نخورده 

تو ماشین به ماشین مخ میزنم میگم این دیگه قدش بلنده میبینم تا رون پامه تک و توک خورده به پستم

البته قد مهم نی دل و انسانیت مهمه

من قدم ۱۵۷ تا الان هر چی پیشنهاد داشتم قدشون بالای ۱۸۵😂عجیبه

پسری ؟وقتی یکی بهت پیشنهاد میده متر باهاته ؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

قدتون مگه چقدره؟؟واقعا برعکسم هست من قدم ۱۹۰ اکس قبلیم ۱۵۵ بود فیل و فنجون بودیم واقعا چرا😂

داداش اکس یعنی همون قبلی، اکس قبلی دیگه چیه 

پولاستیکی گیرمیزی فوشار میدی میریزی😐