2777
2789
نسخه چینی دونه ای 350پک 4 تایی 1,200,000 تومننسخه اورجینال کره ای ساخت کره جنوبیپک ۴ تایی 1,800,000 ...

ممنون عزیزم. پرفروش باشین.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوست 

روغن مخصوص برای پاک کردن آرایش 

ژل شستشو مناسب پوستم 

استفاده از سرم پیلینگ اوردینری یبار در هفته برای لایه برداری 

استفاده از رتینول ۳بار در هفته 

کرم دور چشم و ابرسان و مرطوب کننده و سرم ضد لک هرروز 

ضد آفتاب فیزیکال بی رنگ هرروز حتی تو خونه 

برای مو فقط ماسک خونگی استفاده میکنم 

استفاده از تخم مرغ هفته ای یبار 

روغن تراپی قبل هر حموم 

برای ریزش مو چکار کنم و جای جوش اسکار یا لکه قهوه ای؟!

قبلا داشتم همچین موردایی

محصول استفاده کردن مشکلشون برطرف شده

میتونم تو ایتا عکس قبل و بعد از استفاده از محصول و نشون بدم ببینی

محصولات کره ای خوبن؟

تا الان از ضد آفتاب و شوینده ها محصولات ایرانی میگرفتم از مای بگیر تا سینره کلی امتحان کردم 

رو آوردم به محصولات کره ای ، عالی هستن ، گرونن ولی می صرفن ، پوستم رو با ضدآفتاب مای داغون کردم هر ماه دکتر پوست میرم و محصولات مناسب استفاده میکنم خیلی عالی شده پوستم 

:)
توروخدا اسم محصولاتتو میگی؟ خواهش میکنم

برای موهام : روغن آرگان ریپ ، ماسو مو ریوایو ، شامپو ماری گلد

برای صورتم : ضدآفتاب اکوای میشا ، اسنس حلزون کوزارکس، کرم حلزون کوزارکس، سرم ضد جوش اکسیس وای، تونر توکوبو ، تونر هیالورونیک اسید ایزنتری،  فوم شوینده ای ی یو 

ببین من پوستم مختلط هستش نیاز های پوست من با پوست شاید متفاوت باشه 

ببین پوستت چه نیازی داره دهیدراته اس یا نه ؟ جوش داره یا نه ؟ جوش داره دلیلش رو بفهم اول بعد برو درمان کن 

محصولات من توش شاید مثلا مواد یا اکتیوی باشه که پوست نیازی نداشته باشه برعکس پوستت خراب بشه 

برای همین همیشه میگم اگه میبینی محصولی رو یه نفر جواب داده سریع نگیرش ببین پوستت چه نیازی داره مطابق نیاز پوستت محصول بگیر 

و اینکه حواست به محصولات باشه 

مثلا هر روز نباید شوینده که لایه برداری میکنه بزنی 

تو هفته نهایت ۲ بار شوینده قوی مابقی شوینده ملایم 

اکتیو ها رو با هم استفاده نکن 

ضد جوش میزنی دیگه سعی لایه بردار خیلی کم استفاده کنی و بیشتر هیالورونیک اسید استفاده کنی 

و در نهایت به درون هم اهميت بده حواست باشه مشکل هورمونی نداشته باشی ، کبد چرب نباشه ، رژیم غذایی رعایت کن چرب نخور 

:)

عزیزم من تاپیک دارم راجعبش دوست داشتی بخون

روتین باید ساده باشه

تغذیه تو اصلاح کن

ورزش کن

خوابت رو اوکی کن

بیخیال باش

با سنگ گواشا و روغن گل سرخ یا روغن رزماری یا نارگیل ماساژ بده

ماسک های خونگی بذار

از سفیدآب هفته ای دوهفته ای یکبار استفاده کن

تو آبت لیموترش و خیار و نعناع بریز

لیمو ترش لایه بردار طبیعیه

ماست طبیعی اسید لاکتیک داره لایه بردار و روشن کننده طبیعی

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️