2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستمو ک ی دوره زیر نظر دکتر راکوتان خوردم

بعد ی سری محصولات واسه روتینم استفاده میکنم مثل ابرسان ژل فوری ضدجوش سرم نیاسینامید ضد افتاب

موهام متاسفانه اسیب دیده بودن مجبور شدم کوتاه کنم الان اوکی هستن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برای پوست منم زیاد اطلاع ندارم ولی برای مو روغن ارگان و زیتون استفاده می کنم عالیه هم رشدشو بیشتر می کنه هم نرم و خوش حالته 

البته اگ مث من ریشه موهاتون چربه و حس خوبی به روغن ندارین دوساعت قبل حموم بزنین 

منم موهام کم پشته دوس ندارم

واسه من بخاطر مشکلات هورمونی نازکه وریزش گرفته 

وگرنه تا کمرمه بور و خوش رنگه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

اب زیاد بخور برا پوست خوبه 

برای موهاتم ماسک مو و  رنگمو اینجور چیزا نزن بدتر میشن موهاتم با اب ولرم رو ب سرد بشور بعد حمام موهات ک دو نمه یکم روغن نارگیل ب ساقه موهات بزن 

هرموقع هم صورتتو شستی با اب سرد بشور 

اینو منی میگم ک همه راه هارو رفتم ولی با این دوراه ساده پوست و‌موهام عالی شده

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

ماسک بایودنس و روتین مناسب پوست!بایودنس اورجینال کره ایشو آوردیم یعنی محشررههههههسازنده اش خدااست

قیمتش چنده؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید