2777
2789
عنوان

تنگی نفس

206 بازدید | 45 پست

دارم روانی میشم دیگه هر دکتری میرم نمیفهمن چه مرگمه دکتر قلب دکتر اورژانس رفتم ولی نه مشکل قلبی دارم نه سطح اکسیژن خونم پایینه ۹۹ سطح خونم یعنی عالیه

میگن از استرسه مگه میشه اخه الان ۴ روزه نفسم بزور بالا میاد

اره از استرس نفس بالا نمیاد بهش میگن پنیک عصبی .

اخه ببین مثلا نشستم دارم میگم میخندم یهو اینجوری میشم اخه باید یه فکری خیالی چیزی باشه مگه میشه اخه یهو اینجوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به منم میگفتن از استرسه

ولی اینقدر پارسال مریض شدم و سرفه و ....

آسم شدم

شما تست ریه داری؟ فکر کنم اسمش اسپیروفتومتری باشه

تنگی نفست چه مدلیه؟ حس میکنی ریه کامل پر هوا نمیشه؟ 

منم اکسیژن خونم بالای ۹۸ بود

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیشتر ببینید
به منم میگفتن از استرسهولی اینقدر پارسال مریض شدم و سرفه و ....آسم شدمشما تست ریه داری؟ فکر کنم اسمش ...

من اصلا هیچ تست ریه ای ندادم فقط تستای قلب دادم که گفتن قلبت مث بنز کار میکنه ولی گفتن استرسی هستی حتما 

من دقیقا نفس که میکشم حس میکنم انگار نفس نکشیدم قشنگ انگار هوا نمیرسه بهش

یه ثانیه خوب میشه دوباره برمیگرده 

چن وقته نفس تنگی داری ؟

منم درگیر نفس تنگی شدم نا دو قدم راه میرم مثل پیرزنا نفسم پشت میفته 

نمبتونم پتو و لحاف روخودم بکشم خفه میشم اون زیر

قبلا اینجودی نبودم 

اوایل قلبم درد میگرفت و دردش تا فک و بازو  و کتف و دستم میرفت جوری که دستم یکم حالت بی حسی و سستی به خودش میگرفت 

ولی الان فقط نفس تنگی دارم 

تو هم اینجوری شدی؟

باور کن برا بازار گردی و خرید خیلی اذیت میشم حس میکنم خون به مغزم نمیرسه

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
اخه ببین مثلا نشستم دارم میگم میخندم یهو اینجوری میشم اخه باید یه فکری خیالی چیزی باشه مگه میشه اخه ...

شاید عصبیه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
به منم میگفتن از استرسهولی اینقدر پارسال مریض شدم و سرفه و ....آسم شدمشما تست ریه داری؟ فکر کنم اسمش ...

تو وسط سینت هم درد احساس میکردی ؟؟یا یه جوری بشه که دستت سنگین بشه و بی حس بشه؟

بیشتر ببینید
من اصلا هیچ تست ریه ای ندادم فقط تستای قلب دادم که گفتن قلبت مث بنز کار میکنه ولی گفتن استرسی هستی ح ...

بیشتر وقتی راه میری و فعالیت داری اینطوری یا تو حالت نشسته یهو نفست بالا نمیاد ؟؟

بیشتر ببینید
من اصلا هیچ تست ریه ای ندادم فقط تستای قلب دادم که گفتن قلبت مث بنز کار میکنه ولی گفتن استرسی هستی ح ...

خوب منم همینطوری شدم. من از نزدیک عید اینطور شدم.

خودم فکر میکردم به خاطر معده ام هست. تا بالاخره رفتم پیش متخصص معده. گفت ربط نداره. پارسال کرونا نگرفتی؟

دیگه گفت برو متخصص ریه. من قبل اینکه برم متخصص ریه الان دوباره ویروس گرفتم. سینه ام کاملا خس خس میکنه. 

شما پارسال کرونا یا آنفلونزا یا ویروسی که باعث سرفه طولانی بشه نگرفتی؟ 

بعد اینکه من چند بار رفتم دکتر. اونا همش می گفتن از استرس. بهم دیازپم حتا تزریق کردن ولی انگار نه انگار. آخر متخصص معده ای که میرم خیلی متبحره. اون بهم گفت.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیشتر ببینید
چن وقته نفس تنگی داری ؟منم درگیر نفس تنگی شدم نا دو قدم راه میرم مثل پیرزنا نفسم پشت میفته نمبتونم پ ...

دقیقاااا منم اینجوری شدم همین علاعم من از قبل نفس تنگی میگرقتم گاهی اوقات ولی نه به شدت الان خوب میشد سریع با یه دوش گرفتن الان ۴/۵ روز شد اولش با درد قلب و دست و زیر بغل و زیر دنده هام بود بعد الان اونا رفع شده ۳ روزه نفس تنگی دارم حتی الان یه شربت خوردم به اسم تنوکال جی خوب نشدم باز 

بیشتر وقتی راه میری و فعالیت داری اینطوری یا تو حالت نشسته یهو نفست بالا نمیاد ؟؟

وقتی نشستم و دراز کشیدم بدتر میشه اینجوری و اصلا وقتی میخایم خوب میخایم و نفس کم نمیارم بیدار میشم اینجوری میشم

تو وسط سینت هم درد احساس میکردی ؟؟یا یه جوری بشه که دستت سنگین بشه و بی حس بشه؟

نه دستم سنگین نمیشه و حس درد نداره. به من آخرین دکتر عمومی که رفتم گفت خیلی خفیفه ولی ریه ات صدای اضافی داره موقع دم و بازدم. بعد من الان دوباره ویروس گرفتم. بهم آنتی بیوتیک داده و شربت تئوفیلین جی که برای همیناست. منتها من یک دوز خوردم خیلی اذیتم کرد. دارم اسپری استفاده میکنم. بهتر میشم

برای پسرمم ۳ هفته اسپری تجویز کرده

بیشتر ببینید