2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3 تومن؟؟؟حتی گفتنش هم خنده داره دقیقا 3تومن به کجا میرسه؟؟؟برو برای مقدارش هم شکایت کن

حالا اون آقاهه که نوشت سه تومن گفتم بچه من پوشک میپوشه خرج پوشک هم نیس گفت حالا برا تو زیاد نوشتیم 2 تومن می‌نویسیم بچتو از پوشک بگیر گفتم آخه بچه 6 ماهه از پوشک بگیرم؟ گفت حالا زیاد نوشتیم برات 

حالا اون آقاهه که نوشت سه تومن گفتم بچه من پوشک میپوشه خرج پوشک هم نیس گفت حالا برا تو زیاد نوشتیم 2 ...

می گفتی آره خیلی زیاد نوشتی حالا برم برای خرج کردنش برنامه ریزی کنم!!!

همین بعضی مردها آنقدر پررو شدند

از بس همه چیز به نفعشون

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
می گفتی آره خیلی زیاد نوشتی حالا برم برای خرج کردنش برنامه ریزی کنم!!!همین بعضی مردها آنقدر پررو شدن ...

آره دقیقا قاضی از قیافش فهمید که اعتیاد داره ولی براش نوشت بره پزشک قانونی اونجا یه کاری میکنه تست منفی شه منو ناشزه کنه 

آره دقیقا قاضی از قیافش فهمید که اعتیاد داره ولی براش نوشت بره پزشک قانونی اونجا یه کاری میکنه تست م ...

فقط میخوان معطل کنند ببرن و بیارن که خسته بشی

یا از حقت بگذری یا برگردی سرزندگی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏